Poliţist atacat, lovit şi ameninţat cu o furcă

Atacatorul a fugit din ţară imediat după comiterea infracţiunii de ultraj. A fost prins pe teritoriul Ungariei, în baza unui mandat european de arestare preventivă, adus în ţară şi condamnat.
Un scandal izbucnit în cartierul Saşa, din municipiul Petroşani, a dus la mobilizarea tru­pelor speciale ale poliţiei, după ce un poliţist avea să fie atacat cu o furcă şi lovit de către cel care pornise un scandal în familie. Fiica acestuia a cerut ajutor poliţiştilor.
„Organele de poliţie din municipiul Pe­troşani au fost sesizate prin serviciul 112 cu privire la faptul că are loc un scandal în familie, iar patrula s-a deplasat în cartierul Saşa din Petroşani. În timp ce lucrătorii de poliţie întreprindeau acţiuni specifice pentru aplanarea conflictului care genera scandalul, inculpatul a lovit agentul de poliţie cu pumnul în zona capului, după care ia fugit profitând de faptul că în zonă s-au adunat mai multe per­soane”, se arată în actul de sesizare. Ata­catorul, Ion Şerban, a fost condamnat în tre­cut inclusiv pentru tentativă de omor şi a fost prins de către poliţiştii din Ungaria. Trimis în judecată pentru ultraj, recidivistul a fost condamnat zilele trecute de către Jude­că­toria Petroşani la pedeapsa de 9 luni în­chi­soare şi 2400 lei amendă penală, sentinţă care nu este însă definitivă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gest inconştient al unei mame a doi copii

Femeia de 22 de ani şi-a urcat copilaşii într-un autoturism cu volan pe dreapta şi a pornit la drum, deşi

Fetiţă de 10 ani rătăcită în Straja

Copila a rămas în zona amenajată a staţiunii şi a fost repede găsită de către o echipă a jandarmilor montani.

Peste 400 de magazine verificate în 24 de ore

Acţiune de amploare a poliţiştilor hune­do­reni pentru prevenirea şi combaterea infec­tării cu noul tip de coronavirus. Alături de aceştia au

Închide