Actualitate

Politicienii noştri stau de sărbători… acasă!

04 craciunOana Mihnea

Sărbătorile de iarnă ne bat la uşă, motiv pentru care am decis să facem un sondaj printre politicienii şi şefii de instituţii de la noi din judeţ, pentru a vedea cum îşi vor petrece Crăciunul şi Revelionul. Spre surprinderea noastră, toţi, la unison, au declarat că vor sta acasă, alături de cei dragi.
Motivul principal pentru care îşi vor petrece Crăciunul în sânul familiei este acela că doresc să recupereze timpul pe care nu au avut posibilitatea de-a lungul anului să îl dedice celor dragi. Am discutat cu mai multe persoane, lideri de organizaţii de partid, primari, parlamentari, şefi de instituţii, care au susţinut faptul că responsabilităţile şi sarcinile de serviciu mai mereu i-au ţinut departe de casă, iar acum a venit momentul să îşi îndrepte toată atenţia asupra membrilor familiei. Nici Revelionul nu îi va prinde pe meleagurile altor ţări, fie petrec la munte, fie în diferite localuri din judeţ, alături de prieteni. Pentru toţi, anul trecut a fost unul destul de solicitant şi încărcat, de aceea, speră că 2016 va fi un an mult mai bun, prosper şi plin de bucurii. Mai ales că, va fi şi un an electoral.

6 comentarii la „Politicienii noştri stau de sărbători… acasă!

 • stau acasa fiindca la anul sunt alegeri si atunci toti fac spectacole,opere de binefacere si trebuie sa-i vada alegatorii in mijlocul lor,stai sa se vada din nou instalati pe fotoliile de sefi si au sa plece in stoluri ca pasarile calatoare in destinatii de lux , sa se relaxeze dupa stresul alegerilor -))))))))))))))))0

 • Adevarul este ca orice ar face este comentat negativ. Daca stau acasa stiu ei de ce stau acasa. Daca se duc undeva se duc deoarece nu le pasa de oameni si de nevoile lor. Sunt multe aspecte pentru care trebuie criticati…insa fiecare om trebuie sa faca ceva de Craciun.

 • pai ar fi de un real folos daca am avea informatii despre ultimele 3 craciunuri,unde si le-au petrecut si daca au organizat spectacole cu ocazia sarbatorilor de iarna in ultimii 3 ani……..-))))))))))))),din experientă ,va spun ca am dreptate si cetatenii neinregimentati politic stiu si ei ca este asa,noi suntem bagati in seama numai cand vor sa ne prosteasca sa le dam votul

 • Acum nu-si permit, ca da rau la imagine, vin alegeri si fraierii trebuie sa voteze din nou.

  Si-au votat pensii speciale, sunt plini de bani si au mai mult decat le trebuie.
  Asta in bataia de joc a cetatenilor care i-au votat si trimis sa-i reprezinte in institutiile publice.

  Daca un primar sau un parlamentar este incompetent in intreg mandatul, de ce trebuie sa fie premiat cu pensii speciale?
  Pentru ca cei care ne conduc sunt niste nesimtiti care nu le pasa de popor.

 • De Sfanta sarbatoare a Craciunului
  Bunul Dumnezeu sa le bucure si lor sufletele cu Sfanta Nastere a Fiului Sau.
  Pana la urma Orice Om are si el suflet.
  Pacea poate incepe atunci cand eu intind mana primul.

  Tuturor cititotilor, dumneavoastra si tuturor redactorilor, dar si celor despre care s-a scris ,
  Craciun Fericit alaturi de cei dragi !

 • Cei care ne conduc sunt niste nesimtiti,unii dintre ei, cei mai multi, dar si unii care sunt condusi, mai ales postaci atoate stiutori in teorie sunt foarte nesimtiti, chiar ordinari. Adevarul este ca si conducatorii provin dintre noi. Cum in aproape trei decenii au aparut doar nepotriviti ? Noi i-am trimis acolo.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura