Sport

Poftă de gol, încă din start

Ciprian Marinuţ

Fotbaliştii amatori din Campionatul Municipal al Devei au început noul sezon cu o poftă nebună de fotbal, dovadă că au marcat 91 de goluri în cele 11 meciuri disputate în prima etapă a celor două serii de Divizia B.

Medie de nouă goluri pe meci
Cele mai multe goluri, 15, s-au marcat în partida Grawe – Galaxy, scor 11-4, iar cele mai puţine, patru, în remiza, 2-2, dintre Akkademia de bere  şi F.C. Asicon şi  în partida Vulturii – AS Hanzi, scor 1-3. A rezultat astfel, o medie de nouă goluri pe meci, semn că amatorilor le-a fost foarte dor de fotbalul lor cel de toate week-end-urile, de care au parte în Campionatul Municipal Deva. Dincolo de pofta de gol, prima etapă a oferit un debut cu dreptul pentru trei dintre echipele nou-înfiinţate, respectiv Alfa Team Junior, C.S.S. Honved Deva şi Avis III. Alte două echipe nou venite în campionat, Akkademia de bere şi  F.C. Asicon, au debutat cu o remiză, iar Alaska şi Unirea Deva Hunedoara au pierdut, dar la scoruri strânse.

Transfer reuşit
Partida dintre Golden Team şi Ştiinţa, scor 2-3, a oferit debutul reuşit a golgeter+ului Tibi Petreu de la D.P.D. la Ştiinţa. Golden a deschis scorul prin Bacoş (min.1), însă Ştiinţa a preluat conducerea, până la pauză, prin golurile semnate de Silaghi (13) şi T. Petreu (17). Acelaşi Bacoş a egalat pentru Golden în minutul 40, dar Tibi Petreu (42) a adus victoria echipei sale, demon-strând că rămâne acelaşi jucător percutant în faţa porţii adverse, ca şi în campionatul trecut.

Campionatul Municipal de Fotbal Amatori Deva, ediţia a VIII-a
Divizia B1
Rezultatele etapei I,
sâmbătă, 5 septembrie:
Golden Team – Ştiinţa 2-3;
Butoiaşele – Alfa Team Junior 3-7;
Young Boys – Full GSM 4-7;
Alaska – D.P.D. 3-4;
C.S.S. Honved Deva – Unirea Deva Hunedoara 5-3;
Vulturii – AS Hanzi1-3.
Divizia  B2
Rezultatele etapei I,
sâmbătă, 5 septembrie:
AVS Deva – Avis III 0-7; 
Akkademia de bere – F.C. Asicon 2-2; Castelo – Sews Deva I 8-2;
Azaria – Mobile Consult 8-2;
Grawe Deva – Galaxy 11-4;
Sews Deva II a stat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura