Pneumologia, pe urma Pediatriei

18 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a declarat, ieri, că astăzi va avea un deviz pentru demararea lucrărilor la Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Deva.
„Vor fi lucrări de reabilitare, nu va fi o sumă foarte mare, ci una rezonabilă. Dar e nevoie să se facă aceste lucrări de reparaţii. Constructorul care execută investiţia mare, de reparaţii la spital, va face şi această lucrare la Secţia de Pneumologie de pe strada Bariţiu. În şedinţa din 26 mai 2017 vom aproba suma respectivă. Suntem într-o situaţie de urgenţă”, a declarat preşedintele Mircea Bobora, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Dr. Ioan Petrui susţine că sunt 70 de paturi la această secţie a spitalului devean. Conducerea CJ a mai avut probleme de acest gen cu Secţia de Pediatrie, unde ploua şi condiţiile erau deplorabile. Şi aici au fost făcute reparaţii majore. (S.Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Dan Radu Ruşanu îşi lansează cartea la Deva

Fostul parlamentar de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu, îşi lansează duminică, 21 mai 2017, cartea „Mai sunt judecători la Berlin”.

Radu Barb este în pole position pentru Primăria Deva

Ieri, Biroul municipal al PSD Deva a votat candidaţii care vor intra în cursa finală pentru funcţia de primar al...

Bulina neagră, 19.05.2017

Monica Georgescu, fostă directoare a DGASPC Pentru că vrea să fie absolvită de vină, depunând contestaţie la condamnarea de trei...

Închide