PND Hunedoara, un nou competitor electoral: Fostul prefect Cristian Vladu, candidat la Primăria Deva

Natalia Bumbac

O nouă formaţiune politică, Partidul Naţional Democrat (PND), şi-a lansat organizaţia în judeţul nostru. Este vorba de un partid înfiinţat la începutul acestui an, sub conducerea avocatului Daniel Fenechiu.
La conducerea PND Hunedoara a fost ales fostul prefect al judeţului Hunedoara, Cristian Marius Vladu (foto în mijloc). Formaţiunea nou înfiinţată va intra în bătălia de la alegerile locale din 2016 cu candidaţi proprii, o parte dintre ei fiind deja stabiliţi. Ca orice alt partid, mai vechi sau mai nou, PND speră să fie pe placul alegătorilor, astfel încât reprezentanţii acestuia să fie votaţi pentru a intra în administraţia locală dar şi în Parlament. Pentru a atrage electoratul, reprezentanţii PND Hunedoara vor aduce în faţă candidaţi curaţi, care au proiecte serioase pentru a scoate judeţul din sărăcie.

Candidaţi noi cu proiecte serioase
„Am constituit organizaţia judeţeană Hunedoara a PND, având înfiinţate 20 de organizaţii locale, conform statutului. Suntem înregistraţi ca şi competitori în alegerile locale din 2016. Am fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, iar până în vară ne-am propus să avem în fiecare localitate din judeţ organizaţii puternice. Dorim să scoatem un scor bun pentru consiliile locale şi consiliul judeţean. PND a apărut pe fondul unei crize politice extrem de grave, numeroşi politicieni importanţi fiind cercetaţi în dosare penale de corupţie. Promovăm oameni tineri, integri, care nu au probleme penale şi care vor avea ca principal obiectiv să nu cheltuie banul public altfel decât în interesul oamenilor”, a afirmat Cristian Marius Vladu, preşedintele PND Hunedoara. Acesta a adăugat că la alegerile locale din 2016 va candida pentru funcţia de primar al Devei, arătând că municipiul are nevoie de un edil care să ştie să atragă investitori pentru a crea locuri de muncă, lipsa acestora fiind principala problemă cu care se confruntă întregul judeţ.

Investitori goniţi de administraţia judeţului
Liderul judeţean al PND Hunedoara a mai făcut o radiografie a judeţului, care a suferit enorm în ultimii ani prin dispariţia sectorului industrial, în acest moment fiind pe cale de desfiinţare şi activitatea de extracţie minieră. Acesta a mai arătat că populaţia judeţului aproape că s-a înjumătăţit, de la 670.000 cât era în 1986, la sub 400.000 cât are în prezent. „Judeţul Hunedoara nu mai are nimic, industria e la pământ, mineritul de desfiinţează, satele s-au depopulat, iar tinerii pleacă în căutarea unui loc de muncă”, a spus liderul judeţean al PND Hunedoara. Cristian Marius Vladu a mai afirmat că Hunedoara a rămas cu mult în urma judeţelor vecine, care au prosperat economic şi datorită capacităţii administraţiei locale de a crea condiţii companiilor care au dezvoltat afaceri în zonă. Investitori care, deşi iniţial erau interesaţi să investească în judeţul nostru, după ce intrau în contact cu administraţia din anii trecuţi, plecau în viteză în alte părţi, nemaidorind să audă de Hunedoara, pe motiv că li se cerea „dreptul”, pentru a fi lăsaţi să iniţieze o afacere.
Printre persoanele care au fost alese în structurile de conducere ale organizaţiei locale se numără Radu Mihai Roşca, prim-vicepreşedinte pe judeţ şi preşedinte al organizaţiei locale Petroşani, Voicu Micluţa, preşedintele PND Brad, Sonia Şerb, secretar executiv şi preşedinte al organizaţiei locale Vulcan, Marius Rogobete, preşedinte al PND Petrila, Tiberiu Fazakas, preşedinte al PND Lupeni.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • ...astia chiar sunt prosti! M-au ales presedinte! ..nu stiu ca eu sunt ala care am distrus Termo Mintia, am vandut vagoanele de la CFR la Embargoul Sarbesc, am distrus CFR Marfa,Reg Timisoara! Ce dobitoci!!..si iar ma ridic din cenudsa PDL, da prosti mai sunt devenii!!!..eu care am venit cu nadragu rup in dos, de la Rosiori da Vede, ardelean din Sud..eu care m-am urcat pe stalp sa vad daca mai sunt posturi de conducere peste Carpati, ...SI M-IA REUSIT, BOILOR !!! Va rog votati PND, nepotul PDL- Blga Gorgiu, Boc, Anastase, BASESCU, etc!!! Sper sa fiti prosti in continuare!!!

  • Un partid nou este greu de realizat. Nu formal ci structural. Încearcă marea cu degetul. Dacă lla locale vor obţine ceva vor negocia pentru parlamentare o fuziune ca să obţină, la nivel de ţară, două-trei locuri eligibile,

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

20 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

20 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

20 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

20 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

20 de ore ago