Plusuri şi minusuri în ultimele amicale

Ciprian Marinuţ

Formaţiile hunedorene din liga secundă au căutat să găsească formulele de echipă cele mai performante şi să-şi pună cât mai mult la punct jocul în partidele amicale cu adversari de liga a III-a, susţinute la finalul săptămânii.

Furdean, înger şi demon
Mureşul Deva (locul 15 în liga a II-a) a remizat, scor 1-1, pe terenul din Copşa Mică, cu lidera seriei a VI-a a Ligii a III-a, Voinţa Sibiu. Omul partidei a fost mijlocaşul devean Furdean, care a deschis scorul pentru Mureşul în minutul 23, dar a şi faultat apoi în careu şi a provocat penalty-ul din care au egalat sibienii. „A fost în sfârşit un meci pe care l-am jucat pe un teren ce se prezenta în condiţii bune. Furdean a marcat primul gol al meciului, însă, apoi, din exces de zel şi din cauza lipsei de experienţă, tot el a faultat fără rost şi a oferit adversarilor un penalty cadou. Primul 11 e cristalizat în mare măsură, excepţie făcând două – trei posturi, unde nu avem titulari siguri. Sperăm să se usuce terenul de la Deva, ca să putem finisa schemele tactice pentru meciul din prima etapă cu CS Otopeni”, a spus antrenorul Mureşului, Gică Barbu. E posibil ca Mureşul să înceapă campionatul cu o săptămână mai târziu, pentru că adversara sa din prima etapă, CS Otopeni, a solicitat FRF o reprogramare, pe motiv că juniorul titular al echipei e convocat la echipa naţională.

Şi Minerul, tot remiză
Cealaltă echipă hunedoreană din liga secundă, Minerul Lupeni (locul 16), a încheiat la egalitate, scor 1-1,  meciul disputat sâmbătă cu satelitul echipei Pandurii Tg. Jiu, formaţia Ralbex Turcineşti (locul 9 în seria C4). Minerul a deschis scorul prin Ungureanu (min. 20), iar Ralbex a egalat în minutul 67, în urma unei lovituri libere deviate în plasă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.