Pintilii amână proiectul unei şcoli de fotbal la Petroşani

Ciprian Marinuţ11 x 1 mihai-pintilii

Internaţionalul Mihai Pintilii (foto), lansat în fotbalul mare de la Jiul Petroşani, a vrut să-şi deschidă o şcoală de fotbal în Valea Jiului, dar a renunţat pe moment la acest proiect, după ce planurile sale s-au lovit de lipsa de interes a autorităţilor.
Discuţii sterile
Mihai Pintilii a demonstrat că nu şi-a uitat echipa de suflet, de la care s-a lansat în Liga I, şi a pus la cale planuri de a deschide o şcoală de fotbal la Petroşani. Jucătorul naţionalei României, care e legitimat în prezent la Pandurii Târgu Jiu, după ce a jucat la Steaua şi în Arabia Saudită, a renunţat pe moment la proiect, din cauza lipsei de reacţie pozitivă a autorităţilor. Fotbalistul s-a lovit de aceleaşi probleme atât la Petroşani, cât şi la Târgu Jiu. „Am avut intenţia de a-mi deschide o şcoală de fotbal, însă am abandonat pentru moment ideea. Nu am făcut nimic concret în sensul ăsta, au fost doar discuţii. Împreună cu un prieten, voiam să încep încet-încet să investesc într-o şcoală, iar atunci când mă lăsam de fotbal să mă implic mai mult. M-am gândit să încep câte un proiect la Târgu Jiu şi Petroşani, însă nu am găsit sprijinul necesar pentru a face acest lucru. Nu am avut intrări şi am renunţat la acest plan”, a spus Mihai Pintilii, fostul campion al României cu Steaua.
Primăria Petroşani susţine că planurile fotbalistului nu au îmbrăcat o formă scrisă, astfel că în nici un caz autorităţile nu i-au trântit uşa în nas. „Până la această oră, domnul Pintilii şi-a exprimat doar verbal dorinţa de a concesiona un teren în municipiul Petroşani. Aşteptăm să depună o cerere în scris pentru a putea fi examinată de serviciile abilitate din cadrul primăriei”, a spus purtătorul de cuvânt din cadrul Primăriei Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare