Hunedoreanul Sergiu Florea, care-şi ispăşeşte pedeapsa de 20 de ani închisoare, şi-a găsit sufletul pereche. Ucigaşul din căminul studenţesc se căsătoreşte

03 sergiu-florea si innaNatalia Bumbac

Sergiu Florea (foto stânga), hunedoreanul condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că împreună cu fosta iubită, Carmen Bejan, au omorât un bărbat, în Timişoara, în vara lui 2009, şi-a găsit sufletul pereche. Tânărul îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Arad şi a depus toate actele la primărie pentru a se căsători.

Viitoarea soţie, studentă în Arad
Conform anunţului publicat pe site-ul Primăriei Arad, „declaraţia de căsătorie” din partea lui Sergiu Florea, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Baia de Criş, judeţul Hunedoara a fost înregistrată la data de 23 martie a. c.. Acesta o va lua de soţie pe Inna Kalioglo (foto dreapta), în vârstă de 22 de ani, originară din Ucraina, localitatea Novoselskoe. Tânăra este studentă în Arad, iar potrivit paginii sale de Facebook, locuieşte mai mult în Italia, la Verona, acolo unde muncesc părinţii săi, scriu cei de la romaniatv.ro. Căsătoria civilă va avea loc la începutul lunii aprilie, mai exact, după 10 zile de la depunerea cererii. Potrivit unor surse, evenimentul a fost anunţat şi la Penitenciarul Arad, iar Sergiu Florea a evitat să dea amănunte despre împrejurările în care şi-a cunoscut viitoarea soţie. Acesta ar fi cerut cât mai multă discreţie cu privire la căsătoria cu iubita sa originară din Ucraina.

Vor petrece o noapte în camera intimă  
Ina Kalioglo nu va putea să-şi vadă soţul decât în penitenciar, acolo unde acesta se află de şase ani şi unde va mai sta cel puţin 10 ani, dacă va fi eliberat condiţionat. Cei doi îşi vor putea „consuma“ mariajul doar în camera intimă în închisoare, unde îşi vor petrece şi noaptea de după oficierea căsătoriei, conform regulamentului  din penitenciare, care se aplică persoanelor condamnate. Şi fosta iubită a lui Florea, Carmen Bejan, aflată în detenţie tot în Penitenciarul Arad, condamnată pentru aceeaşi crimă, s-a căsătorit, în aprilie 2012, cu un fost deţinut arădean, Claudiu Şatran. În urma vizitelor intime la care au dreptul persoanele condamnate, tânăra a rămas însărcinată şi a născut un copil, care însă nu a supravieţuit, din cauza unor probleme apărute la naştere.
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii studenţi la medicină în momentul în care au săvârşit crima, au fost condamnaţi în anul 2011 la câte 20 de ani de închisoare. În luna august 2009, cei doi l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schrott, într-o cameră a unui cămin al Facultăţii de Medicină din Timişoara. Victima avea 65 de ani şi venise acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în schimbul sumei de 500 de euro.

One thought on “Hunedoreanul Sergiu Florea, care-şi ispăşeşte pedeapsa de 20 de ani închisoare, şi-a găsit sufletul pereche. Ucigaşul din căminul studenţesc se căsătoreşte

  • 1 aprilie 2015 la 15:23
    Permalink

    Ce conteaza o noapte in camera intima fata de statutul de cetatean UE. Mai ales daca esti de meserie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Schimbări de şefi la Complexul Energetic Hunedoara

Potrivit unui comunicat de presă, la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) s-a finalizat prima etapă a programului de reorganizare.

S-au dublat amenzile pentru imobilele lăsate în paragină

Ieri, în şedinţa Consiliului Local Hunedoara s-a supus votului un proiect de hotărâre care urmează să le cam usuce buzunarele...

Administraţia Pieţelor din Hunedoara intră în AAPR

În ideea de a sprijini mai mult micii producători, Consiliul Local Hunedoara a fost pus ieri în situaţia de a

Închide