Pinocchio, păpuşa din lemn, vine la Centrul Cultural din Deva

8 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Una dintre cele mai frumoase poveşti ale copilăriei va fi jucată, duminică, 13 octombrie 2019, la ora 18:00, pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva.

Pinocchio – celebra păpuşă din lemn, cu nas năzdrăvan, creată de scriitorul Carlo Collodi – vă invită să-i descoperiţi aventurile care au încântat generaţii de copii şi părinţi deopotrivă.
Cioplit de iscusitul meşter Gepetto, dintr-o bucată de lemn, şi adus la viaţă de Zâna Albastră, Pinocchio devine un bieţel adevărat, mofturos şi neascultător, care trece printr-o mulţime de peripeţii cauzate de comportamentul lui. Memorabil rămâne nasul păpuşii din lemn, despre care toţi prichindeii ştiu că el creştea odată cu fiecare minciună spusă de Pinocchio.
Povestea lui Pinocchio a devenit extrem de iubită de copiii din toată lumea, find tradusă în zeci de limbi. A cunoscut adaptări făcute de scriitori celebri şi numeroase ecranizări, în special de desene animate.
Preţul biletelor de intrare este 15 lei şi 20 lei (în funcţie de locul ocupat în sala de spectacol). Biletele pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00, sau online, de pe www.blt.ro. (M.V.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pui: calcule pentru lemnul de foc

Şi la Pui, conducerea locală urmează să asigure lemnul de foc pentru instituţiile publice din raza administrativ-teritorială. Din păcate, ca...

„Parfum de romanţă” la Lupeni

Vineri, de la ora 17:30, la Palatul Cultural „Minerul“ din municipiul Lupeni, va avea loc spectacolul “Parfum de romanţă”. Invitaţi...

Se pot solicita documentele necesare ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Primăria Municipiului Deva – Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa persoanelor îndreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinţei...

Închide