Eveniment

Pietoni accidentaţi grav din cauza neatenţiei

Maximilian Gânju03 accident

O femeie din Petroşani a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe după ce a fost lovită în plin de un tânăr aflat pe o motocicletă. Tot la Petroşani, un alt pieton a fost lovit de o autoutilitară, pentru că a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.
S-au grăbit şi au ajuns pe patul de spital, după ce au încercat să traverseze cea mai circulată arteră a municipiului Petroşani, prin loc nepermis şi fără să se asigure, chiar dacă în apropiere erau treceri de pietoni. Două femei au ajuns la spital fiind lovite în plin, una de o motocicletă, iar cealaltă de o dubiţă de marfă. Primul accident a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, în imediata apropiere a Detaşamentului de Pompieri. Victima a sărit pur şi simplu în faţa motocicletei.
„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că un motociclist care se deplasa pe direcţia Livezeni-Petroşani a surprins şi accidentat o persoană care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În cauză se vor întocmi documente de cercetare penală, urmând să stabilim soluţie. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani după finalizarea cercetării”, a declarat Sorin Ciobanu din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei municipiului Petroşani. Al doilea accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Piaţa Victoria din Petroşani, iar victima a fost rănită grav după ce o dubiţă a lovit-o în plin în timp ce traversa strada.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura