Piaţa Centrală Agroalimentară din Deva va fi preluată de primărie

Mircea Crivăţ

În şedinţa Consiliului Local al Municipiului Deva de joi, 15 octombrie, toţi consilierii locali în funcţie au votat iniţiativa primarului Florin Oancea de a rezilia contractul de închiriere a Pieţei Centrale Agroalimentare din municipiul Deva.
“Am luat această hotărâre, deoarece ac­tua­lul chiriaş al pieţei nu şi-a îndeplinit obligaţiile con­tractuale, printre care se numără şi res­tanţele la plata chiriei în valoare de 309.558 lei (257.170 lei – chirie şi 52.388 lei majorări de întârziere). Totodată am ţinut cont şi de co­mercianţii care ne-au solicitat condiţii decente de desfăşurare a activităţii şi chirii accesibile. De asemenea, devenii şi-au exprimat nemul­ţumirea faţă de modul în care a fost adminis­trată piaţa de către operatorul privat”, a de­clarat primarul municipiului Deva.
Potrivit primarului Oancea, prin preluarea Pieţei Centrale Agroalimentare de către pri­mărie, se vor crea cele mai bune condiţii co­mer­­cianţilor, dar şi locuitorilor municipiului Deva, Piaţa Centrală a oraşului urmând să fie rea­menajată şi dotată la cele mai înalte stan­darde.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare