Piaţa Centrală Agroalimentară din Deva va fi preluată de primărie

15 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Mircea Crivăţ

În şedinţa Consiliului Local al Municipiului Deva de joi, 15 octombrie, toţi consilierii locali în funcţie au votat iniţiativa primarului Florin Oancea de a rezilia contractul de închiriere a Pieţei Centrale Agroalimentare din municipiul Deva.
“Am luat această hotărâre, deoarece ac­tua­lul chiriaş al pieţei nu şi-a îndeplinit obligaţiile con­tractuale, printre care se numără şi res­tanţele la plata chiriei în valoare de 309.558 lei (257.170 lei – chirie şi 52.388 lei majorări de întârziere). Totodată am ţinut cont şi de co­mercianţii care ne-au solicitat condiţii decente de desfăşurare a activităţii şi chirii accesibile. De asemenea, devenii şi-au exprimat nemul­ţumirea faţă de modul în care a fost adminis­trată piaţa de către operatorul privat”, a de­clarat primarul municipiului Deva.
Potrivit primarului Oancea, prin preluarea Pieţei Centrale Agroalimentare de către pri­mărie, se vor crea cele mai bune condiţii co­mer­­cianţilor, dar şi locuitorilor municipiului Deva, Piaţa Centrală a oraşului urmând să fie rea­menajată şi dotată la cele mai înalte stan­darde.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Grădiniţa cu program prelungit din Şoimuş, mai ceva ca la oraş

Magdalena Şerban Încă un record în materie de investiţii la Şoimuş. De data aceasta se adresează copiilor preşcolari, care din...

Garanţia pentru tineret trebuie să devină obligatorie în fiecare stat membru al UE

Piaţa muncii din UE suferă din ce în ce mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, tinerii fiind cea mai...

Mirel Rădoi nu se gândeşte la demisie

Chiar dacă echipa naţională a României a pierdut partida disputată în Liga Naţiunilor ,miercuri la Ploieşti cu Austria, scor 0-1,...

Închide