Petru Mărginean, la depunerea candidaturii: Deva trebuie să câştige!

15 octombrie 2017 | 42 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Deva, Petru Mărginean, şi-a depus, ieri, candidatura, la Biroul Electoral. Acesta a fost însoţit de conducerea organizaţiei judeţene, parlamentari, primari social-democraţi şi numeroşi membri de partid, în total peste 100 de persoane venite să marcheze evenimentul.
Nu intră în polemică cu cineva
„Mi-am depus candidatura pentru Deva şi pentru deveni. Sunt aici cu echipa PSD, o echipă puternică, cu care sunt compatibil, compatibil pe proiectele pe care le avem împreună. Deva trebuie să câştige. Nu doresc o bătălie politică între partide, între oameni, ci pe proiecte. Nu am să intru în nici o polemică cu vreun candidat. Sper ca aşa cum fiecare om îşi apără familia, aşa să sprijinim Cetatea Devei. Eu cred că bunăstarea şi competenţa va duce la dezvoltarea municipiului nostru. Voi face în aşa fel, ca fiecare om, din fiecare casă, să aibă de câştigat când voi câştiga alegerile. Deva trebuie să câştige”, a spus Petru Mărginean, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Deva.
„Cel mai bun candidat”
„Am venit doar cu o parte a organizaţiei noastre. Este un moment emoţionant pentru Petru, nu pentru mine. Eu sunt vechi în politică. Am făcut multe campanii. M-am autopropus director de campanie, tocmai ca să-mi asum responsabilitatea la maximum a acestor alegeri. Sunt convins că după 5 noiembrie, cel mai bun va câştiga. Ştiu cine este cel mai bun. Îi doresc lui Petru mult succes. Petru este cel mai bun candidat pe care l-a putut alege PSD pentru această cursă electorală. Venim cu un proiect, astfel ca devenii să înţeleagă că este nevoie de un candidat bun, care să-şi ducă proiectele mai departe. Nu este prima dată când avem alegeri. De multe ori s-a greşit, s-a votat cu sufletul. Sper că de data asta se înţelege că primarul este în slujba oamenilor”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.
„Am foarte mare încredere în Petru”
„Petru Mărginean e compatibil cu valorile social-democratice. Sunt proiecte care nu pot fi încheiate într-un mandat. Petru are o viziune, proiecte mari care să schimbe înfăţişarea municipiului Deva. Petru Mărginean are o viziune concretă despre ce înseamnă infrastructură, educaţie, sănătate, tot ce reprezintă viaţa socială în municipiul Deva. Eu am foarte mare încredere în el, mai ales că îl cunosc de 20 de ani, am lucrat cu el, şi ştiu că este serios”, a declarat Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara. (S. Popa)

Loading...

Comentarii (42)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Vasilica Croitoru spune:

  Sunt convins ca in 5 noiembrie nu Veti castiga alegerile.
  Dutu este din Partidul Nostru!
  A venit toamna Va invit sa emigrati in tarile calde.

 2. Ema spune:

  Veti plati pentru tot ce ati facut!

 3. Ion spune:

  Jos labele de pe Deva!

 4. Ionel spune:

  Un papagal, sper ca Deva sa se trezească și să nu voteze un traseist!

 5. Gigi spune:

  Bărbuț & șoferul, jos labele de pe tastatură 🙂

 6. calin spune:

  de ce vorbiti de banastarea Devenilor cand 3 ani din mandatul dumneavoastra a-ti lucrat doar cu firme din afara orasului?
  de ce vorbiti de banastare cand a-ti propus cele mai amari impozite din istoria Devei?
  eu zic sa va apucati de pescuit ca sigur aveti mai mult succes.
  sau poate e doamna nu mai are fonduri la televiziune si nu mai poate sa ne incante privirea cu reportaje din concediile platite de primarie.

 7. Teodor spune:

  Bre Caline, pe SEAP poate sa castige o firma din orice oras. Pune mana si citeste. In rest, cu impozitele sunt de acord cu tine.

 8. Kreta spune:

  Om competent, vezi piata Arras, zona Dacia, Ardealul, parcul, etc. Cine uita de acestea inseamna ca ori este prost ori este rau intentionat.

 9. unul spune:

  Succes!

 10. Lucian spune:

  Daca doriti un oras cu adevarat european, Petru Marginean este ce trebuie.

 11. Daniel Costa spune:

  Dupa asta s-a vazut ceva concret, dupa unu ca Oancea n-am ce sa-mi aduc aminte. De ceilalti candidati nu vorbesc, ca sunt niste anonimi.

 12. kemal spune:

  Pe traseistul Marginean nu o sa-l voteze nici cei din PSD ,a intrat prin dos ,unii muncesc in partid si altii ocupa functiile.

 13. abnc spune:

  Hai Marginean !!!

 14. Costica Cersetoru spune:

  Cel mai tare, Marginean. Asta face, nu vreajeala.

 15. tavi spune:

  “Hopa Petrica” cu ‘matale Deva nu prea a cistigat …NIMIC…!!??

 16. @tavi spune:

  Du-te bea acid. Faci umbra pamantului 😀

 17. Ioan Hategan spune:

  Asta schimba partidele precum femeile. Sau invers.
  Asta dovedeste verticalitatea, valoarea si consecventa politicianului roman.
  Javra pana la capat.
  Nimic personal cu acest nefericit. Monstrul este devalorizarea si lipsa de valori morale ce ne conduc. Mi-e groaza de noua generatie. In ce mediu se formeaza.
  Doamne , cata suferinta ne vei da , sa ne trezesti ?!?!

 18. @Ioan Hategan spune:

  Da. e valabil ce spui dar tot nu poate fi de vina Pedro pentru toti politicienii.

 19. Zamostean Livica spune:

  @ Kreta, esti prost sau proasta ? A stricat cartierul Dacia, sa spuna oamenii care locuiesc acolo. Nu sunt locuri de parcare, dezastru si cu circulatia, nici taxiurile nu vor sa vina acolo. Marginean, un subinginer care a condus o echipa de 7 instalatori cat a lucrat la trust, un afemeiat si un increzut. Neam-prost, in doua cuvinte.

 20. Ioan Hategan spune:

  @IH, Pedro are problemele proprii. Este unul din multii, foarte multii traseisti – oportunisti.
  Eu faceam referire aci la modul abject de recrutare si selectie, la inconsecventa manifestata in defavoarea tarii de catre clasa politica, la toate niveurile ei.
  Se pare ca doar metodele si manifestarile extreme ale maselor pot avea efect, cat de cat benefic, asupra evolutiei societatii. Partidele si societatea nu au dovedit ca se poate evolua benefic, prin corectie interna. Pur si simplu, indiferent de guvernare, social-economic-politic Romaia este in derapaj constant de 72 de ani. Cam mult din cei 100 … Trist, foarte trist.
  Clasa politica nu mai atrage si nu mai sustine idei ci doar mici si bere (pensii si salarii). Asta denota si o “clasa electorala” mereu repetenta. Societatea nu prezinta semne de educatie si evolutie pe nici un palier social/economic/politic/folosofic-cultural. Doar paine si circ, ratiune – subsatanta – nazuinte ZERO. … Si mai trist.

 21. mircea spune:

  cum sa alegem un gabor (tigan vorbitor de limba maghiara)?. Strabunicul lui era tigan din secuime. A venit in Deva si cara fier vechi la centrul de colectare cu o martoaga. S-a inhaitat cu inca doi de ai lui si intre cele doua razboaie tiparea bani falsi si se mai ocupa si cu trafic de aur de la Sacaramb. I-a mers bine garoiului si s-a casatorit cu una din Ciangai mai pacalita. Acum se da ca-i ungur dupa mama.Tenul il tradeaza. Varul lui (tot Margica il cheama) e betivul Devei. Cerseste bautura prin baruri. Jalnica familie. Bedrica Margica s-a ocupat doar de divorturi si falimente (vezi Simako).

 22. mircea spune:

  Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

 23. lucica spune:

  omul securistului Voiculescu sa il votam?
  ce ai facut tu cu adevarat in viata ta?falimente si divorturi!
  un om duplicitar ,se simte si dupa palmele vesnic ude!

 24. lucica spune:

  Petre Marginean a falimentat 4 firme cea mai cunoscuta a fost firma Simako ,a ajuns sef la o fundatie Salvital unde are 120 milioane salariul lunar ,un ONG care fura practic din banii SMURD,banii publici sunt trecuti prin Salvital de unde sunt dijmuit de Marginan in interes propiu, de unde credeti ca a avut el bani care a dato afara din apartament chiar pe mama lui sa cumpere televiziunea localala Antena 1 Deva. Nu votam un gabor iehovist

 25. vasile spune:

  psd-isti nu voteaza traseistii. Cei din PSD au muncit mult ca sa castige primaria Deva. A venit acest gabor sa le strice munca. Pe romaneste spus unul plimba altul f*te.

 26. luminita spune:

  m-am luminat. Nu intelegeam de ce acest Bedrica Margica se da cu funingine pe fata si cu crema de ghete neagra pe par. Pai daca este gabor (tigan ungur) cum sa-l votam.

 27. aurora spune:

  ma Marginene ai copii sau nu? Nu am auzit sa fi spus ceva in acest sens. Eu nu votez cu unul care nu a fost tata.

 28. laura spune:

  in fotografie esti ca magarul intre oi. Copii de ce nu-ti sunt alaturi? Stricatule

 29. lenuta spune:

  cate locuri de munca ai creat nemernicule. Iohannis mergea in germania sa invite firmele sa vina in Sibiu. Tu, gaborule puteai merge in India sa mai inviti niste conationali de ai tai sa vina in Deva.

 30. nicoleta spune:

  Cand era primar Marginean, PSD il acuza ca-i facea casa soacrei cu materiale furate de la renovarea cetatii.
  Acum este cel mai bun.
  Cat a fost Marginean primar a pus in cap toate afacerile locale si a crescut taxele populatiei la maxim.
  La alegeri l-au scuipat oamenii si abia au asteptat sa scape de el.
  Acum ajunge cel mai bine in sondaje….masluite.

 31. nicoleta spune:

  Acest bedrică mărgică a început să meargă cu cerșitul de voturi pe la toți pocăiții din Deva. El le are cu Martorii lui Iehova. Acest țigan ungur (gabor) a lăsat un miros în primăria Deva, de cei de acolo au aerist 5 zile. Și…. tot degeaba.

 32. nicoleta spune:

  am pariat o suma frumusica pe Petru Marginean (zis si gaborul) ca v-a iesi pe locul 3. Sper ca nu am pariat pe un cal mort. Mai Bedrică, sa nu ma dezamagesti si in loc de bronz sa iei mentiune.

 33. doru spune:

  –Eu am foarte mare încredere în el, mai ales că îl cunosc de 20 de ani, am lucrat cu el, şi ştiu că este serios”, a declarat Mircea Bobora

  hahahaaaa hhaa hahaaa haha gunoaiele -intre ele,scursurile societatii

 34. mariana spune:

  Bobora il sustine. Bobora asta este de-a lui Bubosu. Ei se sustin reciporc pentru ca sunt de entie.

 35. jenica spune:

  deci gaborul si bubosul (marginean si bobora) vor sa conduca Deva si judetul. Oare chiar asa am ajuns sa ne conduca cei de etnie

 36. lucretia spune:

  la Petru Marginean avea porecla “gaborul” (tigan ungur) dar mai nou vad ca i se mai spune si ” macaroana fiarta”. Cred ca numele ii vine de la coloana vertebrala care acum este ca macaroana fiarta fiinca nu are verticalitate (s-a mutat de la un partid la altul)

 37. Sandu spune:

  Pai in mandatul trecut singura lui realizare a fost ca a luat statuia cu violonistul din fatza ULPIA Shoping Center si l-a dus la topit ca sa nu-si mai poata face turistii poze cu el si sa le aminteasca de Mircia Muntean… Acum poate ia statuia lui Decebal si o duce la soacra-sa in curte, sa mai scape de un simbol al trecutului si sa ramina doar el si Antena 1 Deva in prim plan !

 38. costel spune:

  Gaborul (bedrica margica)la intrebat pe Bubosul (bobora) că ciorrrr…. mai face ai nostri? Bubosul i-a raspuns – ciorrrr putea.

 39. sandu spune:

  Bedrica Margica are in total 3 porecle. Acestea sunt:
  1- “Gaborul” fiindca strabunicul lui era tigan din Secuime.
  2- “Macaroana Fiartă” pentru ca are șirea spinarii ca macaroana fiartă.
  3- “Hopa Petrică” – a se vedea ce spune deputatul Marius Surgent

 40. romeo spune:

  acest gabor a adus-o in primarie pe arhitecta Kalauz ( porecla Hoașca) care a pus pe butuci toate initiativele de afaceri in Deva.

 41. romeo spune:

  a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

 42. livica spune:

  Sunt convins ca in 5 noiembrie nu Veti castiga alegerile.
  Dutu este din Partidul Nostru!
  A venit toamna Va invit sa emigrati in tarile calde.
  Dupa cate stiu eu ciorile nu migreaza.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Focar de infecţie în apropierea unei şcoli din Petroşani

Şobolani, deşeuri menajere din construcţii ori alte mizerii sunt depozitate în apropiere de intrarea într-o şcoală generală din Petroşani. Edilii...

Suspecţii jafului de la cazinou cer să fie lăsaţi în libertate

Cei doi tineri care au fost arestaţi preventiv, după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc din Petroşani...

Mărfuri de peste 1,5 milioane de lei, confiscate de inspectorii antifraudă

Sâmbăta trecută, poliţiştii hunedoreni au oprit în trafic, pe raza municipiului Brad, patru autoutilitare care transportau din Polonia produse textile...

Închide