Petru Mărginean: Este strigător la cer ce se întâmplă cu ambulanţa SMURD Simeria!

Sorina Popa

Petru Mărginean (foto), preşedintele Salvital Hunedoara, asociaţia care coordonează mai multe unităţi SMURD din judeţ, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nici acum, la cinci luni de când s-a defectat ambulanţa SMURD, lucrurile nu au revenit la normal.

”Ambulanţa este în comodat la Spitalul Judeţean Deva. Voi avea încă o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Bobora, iar apoi voi organiza o conferinţă de presă. Este strigător la cer ceea ce se întâmplă cu ambulanţa asta”, a declarat Petru Mărginean. Reamintim că singura ambulanţă de la modulul SMURD din Simeria a fost trasă pe dreapta de cinci luni. Pentru repararea ei e nevoie de circa 100.000 de lei. Cei responsabili de rezolvarea problemei nu au reuşit să mişte lucrurile din loc, „sufocaţi“ fiind de procedurile birocratice.
Potrivit preşedintelui Salvital Hunedoara, ambulanţa a fost dată în custodia Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, pe bază de contract, fiind de datoria spitalului să asigure reparaţia şi întreţinerea autovehiculului. Autoturismul a fost dus la service, unde s-a întocmit un deviz cu cheltuielile pentru reparaţii, dar nimeni nu s-a angajat să plătească aceste reparaţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.