Actualitate

Petroşani. Coadă la vaccinare!

Un succes neanticipat a avut campania de vaccinare derulată timp de trei zile în Petro­şani. Maratonul vaccinării organizat de Direc­ţia de Sănătate Publică (DSP) Hu­nedoara şi Primăria Petroşani a adus la cen­trul de imunizare peste 500 de persoane, în fiecare zi din cele trei în care s-a desfăşurat acţiunea.
Zeci de oameni s-au aşezat încă de dimineaţă la coadă, la Sala Polivalentă din Petroşani, pentru a se vaccina împotriva virusului ucigaş. ”Au fost oameni care au venit chiar şi cu o oră înainte să se deschidă centrul de vaccinare, pentru a fi siguri că vor putea fi imunizaţi împotriva COVID – 19, cu credinţa că, astfel, ne vom întoarce la normalitate şi ne putem proteja pe noi şi pe cei dragi nouă de acest periculos virus.În prima zi a campaniei de imunizare 523 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID – 19.
A doua zi din cadrul ”Maratonului vacci­nării” de la Petroşani a fost, din nou, de suc­ces. Personalul medical implicat în această amplă acţiune a imunizat 537 de persoane din întreaga Vale a Jiului”, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Maratonul vaccinării a contin­uat şi ieri, între orele 08.00 şi 20.00, imu­ni­zarea fiind făcută cu serul Pfizer – BioNTech. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura