Actualitate

Bărbatul ca şi-a terorizat fosta iubită ani în şir a ajuns după gratii

Hunedoreanul de 46 de ani, din comuna Brănişca, a ajuns în arest preventiv după ce şi-a terorizat fosta parteneră.
Nu s-a putut împăca cu gândul că femeia cu a trăit în concubinaj s-a despărţit de el şi s-a răzbunat. Judecătoria Deva l-a arestat pentru 30 de zile şi i-a respins cererea de
a-l lăsa în arest la domiciliu ori control judi­ciar pe durata anchetei. Remus-Daniel Olariu este cercetat pentru hărţuire şi dis­tru­gere prin incendiere, după ce timp de 3 ani şi-a hărţuit fosta parteneră. ”În perioa­da 2017-2021 şi-a hărţuit fosta concubină prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă, iar în noaptea de 24/25.01.2021 a provocat distrugeri la nivelul unei oglinzi retrovizoare a autoturismului femeii, parcat pe o stradă din municipiul Deva.
De ase­me­nea, în data de 22.04.2021, în jurul orei 22:50, bărbatul a incendiat ace­laşi auto­turism, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.700 de euro. În documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale beneficiat de sprijinul poliţiştilor Biroului de Analiză a Informaţiilor Hunedoara şi al celor al Serviciului de Ope­raţiuni Speciale Hunedoara”, arată IPJ Hunedoara. Suspectul a contestat soluţia Judecătoriei Deva şi urmează ca Tribunalul Hunedoara să stabilească dacă rămâne în continuare în arest pe durata anchetei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura