„Peştii“ antrenoarelor, arestaţi la domiciliu

18 mai 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Tribunalul Hunedoara nu a admis cererea procurorilor de a-i aresta preventiv pe cei patru bărbaţi acuzaţi de proxenetism, prinşi în urma percheziţiilor domiciliare din 17 mai. Instanţa a dispus ca hunedorenii Domiţian-Gheorghe Săran, Petru-Costel Pienar şi Florin-Marius Borşoş să fie arestaţi la domiciliu, iar Daniel Lazăr din Râmnicu-Vâlcea a fost pus sub control judiciar. Hotărârea tribunalului nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa superioară.
Anchetatorii îi acuză pe cei patru bărbaţi că formau o grupare infracţională organizată cu scopul de a coordona o reţea de tinere pe care le determinau să se prostitueze. Cei patru închiriau apartamente în mai multe oraşe din zonă în care erau cazate fetele, iar clienţii erau racolaţi pe baza anunţurilor postate pe Internet. Procurorii au mai constatat că proxeneţii foloseau un limbaj codat în discuţiile lor, respectiv: apartamentele în care se practica prostituţia erau denumite „sală de forţă” sau „seră”, iar prostituatele erau numite „antrenori” sau „muncitori”. Până în prezent, a fost identificat un număr de cinci adrese în Deva, unde tinerele practicau relaţii sexuale contra cost, câte unul în Alba-Iulia şi Râmnicu-Vâlcea şi două în Reşiţa.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Bastanu spune:

    Ar trebui bagati in puscarie cu zecile de ani si munca silnica, dar la noi judecatorii sunt pe mana cu infractorii. Poate sunt si ei clienti si atunci e clar.

  2. Adi marius spune:

    Era de știut că o să iasă deoarece printre ei se află și copil de polițișt , polițist care de laudă că are relați la tribunalul Alba !! Mi e scârbă că sânt Român !!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vor să repună în funcţiune sistemele de irigaţii

Directorul adjunct al ANIF – Unitatea de Administrare Hunedoara, Ancuţa Elena Suciu şi personalul de specialitate al instituţiei s-au întâlnit...

Alpinist căzut de pe clădirea BCR

Un alpinist utilitar care spăla geamurile de la clădirea BCR din centrul Devei s-a accidentat, ieri, după ce a căzut...

Sentinţă în dosarul „Moloţ vs. ANI 2”

Mircea Moloţ (foto) este la un pas să afle sentinţa în procesul în care a cerut anularea raportului dat de...

Închide