Politica si administratie

Peste 450 de locuri noi de muncã într-un an de zile

05-dan-boboutanu-  Natalia Bumbac

În municipiul Hunedoara îşi va începe activitatea o societate comercială care într-un an de zile ar putea ajunge la peste 450 de locuri de muncă nou create. „Vinovat” de această situaţie este viceprimarul Dan Bobouţanu (foto), care i-a convins pe investitori că merită să înfiinţeze acest punct de lucru în municipiul de pe Cerna. În opinia edilului, este o ocazie bună pentru tinerii din localitate care sunt în căutarea unui loc de muncă să se angajeze aici, dată fiind remuneraţia destul de atractivă.

„Tinerii trebuie ţinuţi acasă”
Totul a plecat de la o discuţie pe care viceprimarul Dan Bobouţanu a avut-o cu fostul fotbalist, hunedoreanul Ioan Andone, despre oportunitatea unor investiţii în municipiu. Acesta din urmă deţine mai multe imobile în localitate, iar în parteneriat cu un om de afaceri din Capitală au înfiinţat un call-center, în această perioadă fiind în plin proces de recrutare a angajaţilor.
„Primii angajaţi vor începe munca în maximum o săptămână. În următoarele şase luni va mai fi nevoie de încă 150 de persoane, susţine angajatorul. În funcţie de cum vor evolua lucrurile, reprezentanţii firmei estimează că până la sfârşitul acestui an va fi nevoie de peste 450 de angajaţi. Încercăm prin atragerea acestor investitori să ne ţinem tinerii acasă. Să nu mai fie nevoiţi să plece în alte oraşe din zonă, Deva, Orăştie, poate chiar Sebeş, sau în afara ţării, pentru a-şi câştiga existenţa”, a afirmat viceprimarul Dan Bobouţanu. Acesta a mai precizat că din spusele reprezentanţilor firmei, salariul net pe care-l va primi un angajat va fi de 1.200 de lei. Persoanele care doresc să se angajeze la SC Advanced Call Center SRL din municipiul Hunedoara trebuie să posede cunoştinţe minime de operare pe calculator şi să trimită CV la adresa de mail [email protected]. Potrivit lui Adrian Ştefan, reprezentantul SC Advanced Call Center SRL, activitatea firmei se bazează pe asigurarea serviciilor de relaţii dintre clienţi şi marile companii furnizoare de servicii.

10 comentarii la „Peste 450 de locuri noi de muncã într-un an de zile

 • Foarte bine ,asa trebuie sa inceapa educatia in Hunedoara ,prin locuri de munca .

 • Pe deputata Harau si pe Arion nu i-am vazut sa aduca nici un investitor in Hunedoara! Felicitari!

 • si astfel iata cum inca un tovaras fura startul campaniilor electorale si se lauda cu firimiturile aruncate de multinationale intr-un oras din Papua Noua Guinee a europei care vrea sa retina tinerii cu calariul minim , numai sa poata sa nu moara de foame si sa-si amane plecarea pe salarii de 1200 de Euro nu de Lei, pentru a-l vota pe Boboutanu si a mai stoarce o lacrima de speranta batranilor cretini care cred ca tinerii vor mai sta sa se spele la copaita de dragul mioritei.
  Ba’ racanilor, ori faceti reforma (care sa inceapa cu voi, cu toti), ori mereti ma la spalat de closete.

 • Hunedoara nu va inflori niciodata ,cu asemenea investitii care nu produc ci doar fac publicitate altora si nu aduc nici un beneficiu real acestui oras,chiar daca altii ar spune; e mai bine decat nimic…

 • Este de apreciat ca Dan Boboutanu a facut asta pentru hunedoreni, indiferent ca isi face campanie sau nu… Este oricum insignifiant, ca doar atat s-a facut pana acum, dar inseamna totusi ceva…
  Pe mine nu ma intereseaza ca isi face careva campanie, ci faptul ca face ce trebuia sa faca, doar pentru asta a fost ales si platit din banii nostrii…
  Eu nu agreez niciun partid, pentru ca toti au fost si sunt hoti si sunt acolo doar pentru interesele personale.
  Cat despre domnul care se ascunde sub acel nickname „comportament patologic deviant” nu pot sa nu spun ca este un frustrat si se vede ca face parte dintr-o anumita tagma politica. D-le frustrat, poate nu oricine isi permite sa plece in afara tarii, ci trebuie ca macar sa supravietuiasca si sa spere ca va fi mai bine… dar ai si tu un pic de dreptate (asta in ultima fraza).
  Luati exemplu judetului Alba, care nu are someri sau a altor judete!

 • Si as mai adauga ca atat Dan Boboutanu cat si Viorel Arion, nu sunt decat niste ipocriti si nu-i intereseaza de concetatenii lor, dar apreciez atunci cand se face ceva pentru oras. Primordiale sunt locurile de munca si promovarea turismului, dar pacat ca sunt incompetenti.

 • Bobotanu Dan este singurul care mai poate face ceva pentru Hunedoara! Caracatita PNL-ista a inghitit judetul. Famiglia HARAU urmeaza pasii Famigliei MOLOT.

 • Domnule viceprimar, hai sa spunem lucrurilor pe nume nu ai nici o implicare aici e proiectul lui Mara si a lui Andone ai prins stirea din zbor si ti-ai asumat-o…. deci hai sa nu ne mai mintim unii pe alti, te lauzi cu bani adusi de ma guvernu ponta si tu nu sti sa mergi mai departe de deva!!!!

 • Sincer, nu este foarte clar obiectul de activitate al SC Advanced Call Center SRL. Si numele cu rezonanta englezeasca are ceva dubios in el. Cu toate acestea sa dea Domnul sa functioneze si sa ofere locuri de munca hunedorenilor pentru a fi in folosul locuitorilor din acest municipiu. Daca, Doamne fereste, nu va fi nimic celebrul Boboutanu va deconta esecul.

 • Petrescule, frustrata e mata, mai postac de partid cu leafa nelivrata. Haimanalele pe care le pupa unii ca tine in fund au adus tara din nou in scavagism. Atoatestiutorule, nu exista in Romania somaj zero, doar miorlaitori de grija caprei vecinului sau de postarile si parerile altuia. Ma pis pe ironiile tale , vezi-ti tu de bucile pe care trebe sa le lingi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura