Peste 4.000 de persoane s-au relaxat la Aqualand Deva în ultimele două săptămâni

Adriana Clej

În ultimele două săptămâni din luna iulie, Complexul Aqualand Deva a înregistrat încasări în numerar de 111.460 lei. Turişti, cât şi localnici au ales să îşi petreacă timpul liber în incinta complexului cu piscine acoperite. Peste 4.000 de adulţi şi copii s-au bucurat de facilităţile bazei de agrement, majoritatea care au trecut pragul Aqualand-ului au ales să o facă la finalul săptămânii.
Complexul acvatic este dotat cu şapte bazine de înot de diferite dimensiuni, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, unul dintre acestea fiind dotat şi cu o instalaţie de generat valuri, tobogane, iar zona de şezlonguri are pardoseala încălzită. Clienţii mai au la dispoziţie la mezanin: zonă de relaxare, saună tunisiană, finlandeză şi de relaxare; grotă salină; cabinete de masaj, zonă terapie cu peşti exotici, sală de forţă&fitness etc.
În prima jumătate a lunii acestea se va redeschide şi restaurantul din incintă, care va avea atât meniu a la carte, cât şi linie de autoservire. Tariful pentru adulţi este de 45 de lei/zi sau 25 lei pentru trei ore. Copiii cu vârsta peste trei ani, studenţii, elevii şi pensionarii plătesc intrare 40 de lei/ zi sau 20 de lei pentru trei ore. Copiii cu vârsta până la trei ani au accesul gratuit.
Reamintim că municipalitatea susţine din bugetul local tariful de intrare la Complexul Aqualand Deva pentru unele categorii de persoane cu domiciliul stabil în municipiul Deva, precum pensionarii cu venituri de până la 1.000 de lei pe lună, în limita unui număr de 10 intrări pe lună de persoană; copii cu handicap sau persoane cu handicap; asistent personal sau însoţitor persoană cu handicap sau copil cu handicap, doar însoţind persoana respectivă; şcolari sau preşcolari care frecventează cursurile în unităţile de învăţământ acreditate de pe raza municipiului Deva, tot în limita unui număr de 10 intrări pe lună de copil.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.