Peste 100 de deveni au primit cheile noii locuinţe

Ieri, primarul municipiului Deva a făcut fericite peste 100 de familii din oraş. Acestea au primit cheile de la apartamentele din blocul ANL nou construit în cartierul Micro 15, pe strada M. Eminescu.

Beneficiarii au venit cu mic cu mare să-şi primească cheile locuinţelor. Este vorba de 50 de garsoniere şi 54 de apartamente cu două camere. Primarul Petru Mărginean, consilieri locali şi salariaţi ai instituţiei au participat la acţiunea de ieri. Condiţiile de locuit sunt dintre cele mai bune.
Primarul Devei susţine că mai există depuse aproape 1.000 de cereri de locuinţe, la primărie, dintre care peste 600 pentru cele ANL, depuse de tineri.
„Sperăm să se mai construiască un bloc ANL la anul, în Deva, pentru că sunt foarte multe cereri pentru această categorie de locuinţe. Vom face toate demersurile necesare pentru asta”, a declarat edilul şef al reşedinţei de judeţ. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferi, atenţie la anvelope!

Imediat după căderea primilor fulgi de nea, poliţiştii au instituit filtre rutiere pe mai multe drumuri din judeţ. Oamenii legii...

Dorin Gligor: Îl voi ruga pe Moş Nicolae să aducă dulciuri pentru copii şi nuiele pentru politicieni

Candidatul ARD pe Colegiul nr. 2 Senat, Dorin Gligor (foto), îl caută pe Moş Nicolae, pentru a-l convinge să ajungă...

Bulina neagră, 6.12.2012

 Cristinel Radu, locuitor din Lupeni Pentru că, din documentele depuse de anchetatori în instanţă şi din declaraţiile sale şi ale

Închide