Peste 10.000 de spectatori așteptați la Deva Super Rally

Campionatul Național de Super Rally continuă la acest final de săptămână cu etapa a III-a care se va desfășura la Deva, astăzi și mâine, 14 august, în centrul mu­nicipiului de la poalele Cetății.

Fără mașini electrice
Competiția se desfășoară sub licența AMC Racing în parteneriat cu Primăria municipiului Deva și va reuni la start 36 de piloți, printre pilotul francez Jerome France care este lider în clasament după două suc­cese consecutive,Dani Oțil și Mihai Leu.
Mihai Leu, promotorul raliului DEVA SUPER RALLY, a declarat ieri la conferința de presă organizată la sediul Primăriei municipiului Deva:” Deși ne dorim și noi să avem mașini electrice în competiție nu avem, deoarece ele sunt foarte scumpe. Am acceptat pentru această competiție 36 de piloți, fiind limitați din acest punct de vedere de către organizatori.Am decis să punem mai multe șicane pe traseu pentru limitarea vitezei cu care se vor deplasa sportivii pe traseu și pentru a asigura sec­uritatea spectatorilor”.
Primarul Florin Oancea a declinat oferta pilotului hunedorean de a face o cursă cu ma­șina de concurs a lui Mihai Leu și a de­clarat că își dorește ca un număr cât mai mare de persoane să fie prezente pe tra­seul competiției, administrația locală aș­tep­tându-se la circa 10.000 de spectatori.

One thought on “Peste 10.000 de spectatori așteptați la Deva Super Rally

  • 13 august 2021 la 11:46
    Legătură permanentă

    Nu era destula galagie in Deva, ca, deh, dom1 primar nu sta la bulevard, ca sa-l deranjeze ATV-urile si masinile si motocicletele care fac raliu toata vara pe strazi si bulevarde, fara sa ii vada sau sa ii auda vreo autoritate. Sper sa-ti stea in gat, dom primar ! Targuri nu faci, ca e pandemie, dar sa sporesti poluarea de toate felurile, inclusiv fonica, in Deva, te ocupi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.