Peste 1.100 de familii de tineri din Deva vor putea să-şi construiască o casă pe terenul pus la dispoziţie, gratuit, de Primărie

Am semnat la finalul săptămânii preluarea de la Ministerul Apărării Naţionale a amplasamentului Poligon-Dealul Paiului (fos­tul Poligon al Armatei – zona Archia), în urma aprobării prin Hotărâre de Guvern a transferului de teren de la Minis­te­ru­lui Apărării Naţionale (MapN) la Primăria Municipiului Deva.
Este vorba de 280.000 de metri pătraţi de teren care va fi atri­buit conform Legii nr. 15/2003, tinerilor din Deva, cu vârsta între 18 şi 35 de ani, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, în ordinea în care au depus cererile şi cu respectarea criteriilor şi a condiţiilor prevăzute de lege.
Următorul pas pe care îl vom face este aprobarea Planului Urbanistic Zonal prin care să configurăm reţelele de utilităţi, să parcelăm terenul şi apoi să îl atribuim tinerilor şi să semnăm cu aceştia contractele de atribuire.

Până în prezent avem peste 1.100 de tineri, cu domiciliul în Deva, care au solicitat teren gratuit pentru construirea unei locuinţe.
Tinerii sunt viitorul comunităţii noastre şi trebuie să îi spriji­nim cu tot ceea ce putem pentru ca ei să îşi întemeieze o familie şi să aleagă să rămână acasă, la Deva!
Mă bucur că în acest mandat am reuşit să duc la îndeplinire această dorinţă a devenilor.

Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

One thought on “Peste 1.100 de familii de tineri din Deva vor putea să-şi construiască o casă pe terenul pus la dispoziţie, gratuit, de Primărie

  • 21 septembrie 2020 la 17:41
    Permalink

    Nu va e rusine sa declarati ca in acest mandat ati reusit sa duceti la indeplinire aceasta dorinta a devenilor? Ce ati dus la indeplinire? o fantasma? tot mandatul ati dus-o numai intr-o minciuna! De fapt sunteti obisnuit cu asta inca de la obtinerea diplomei de masterat. Pacat de dvs, veti fi un fost primar pe care lumea o sa il uite repede.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.