Stiri

Peste 1.000 de catedre descoperite

În urma şedinţei publice de ieri, au ocupat catedrele vacante titularizabile, doar 208 din cei 385 de profesori care au luat note peste 7,00 la acest examen. Sorin Radu, inspectorul şcolar general, afirmă că în urma repartizării, peste 1.000 de posturi din învăţământul hunedorean au rămas descoperite, până la repartizarea suplinitorilor, care va avea loc săptămâna viitoare. Cele mai multe cadre didactice, care, de ieri, au devenit titulare pe post, sunt educatoare (24) şi profesori de sport (21).  (N. Ebner)

2 comentarii la „Peste 1.000 de catedre descoperite

  • Si daca situatia este asa cum o arata d-nul inspector general, de ce nu repartizeaza prima data pe cei care au obtinut note peste 7 in acest an la titularizare, si mentine cu prioritate pe cei care au obtinut note sub 7 in anii trecuti.
    Cum ii ajutam pe absolventii care au obtinut note mari? nu dorim sa promovam pe cei mai buni? Mereu vom trage dupa noi ” pilutele” care ani de zile nu sunt in stare sa obtina un 7 la titularizare?

  • dl inspector general asteapta acum plocoanele ce au mai ramas de dat.
    deh asa e la noi, promovam pilele si mediocritatea
    eu sunt curios cum din 50 de persoane ce au dat la istorie ex de titularizare 12 au depus contestatii? banuiesc ca au corectat corect lucrarile
    lucrurile astea ar trebui sa dea de gandit

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura