Pesedistii si peremistii hunedoreni si-au dat mâna

6 decembrie 2010 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

  Sorina Popa

Vineri, la Deva, s-a semnat protocolul de colaborare dintre organizaţiile judeţene ale PSD şi PRM. La ceremonie au fost prezenţi Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, fratele acestuia, generalul (r) Marcu Tudor, Codrin Ştefănescu, Marius Marinescu, vicepreşedinţi PRM, Constantin Niţă, vicepreşedinte PSD, preşedinţii organizaţiilor judeţene PSD, Laurenţiu Nistor, cel al PRM Hunedoara, Costel Avram, liderul PC Hunedoara, Petru Mărginean, membri ai celor două filiale de partid.

„Să se termine ciclul satanist din ţară”
Corneliu Vadim Tudor a declarat cu această ocazie că „este momentul ca toate forţele sănătoase să se unească, pentru a salva România de la dezastru. În ţară, există o stare de leşin naţional. Traian Băsescu i-a luat la ochi pe pensionari, pe medici, pe poliţişti. Proporţiile dezastrului sunt mari. În judeţul Hunedoara, prin semnarea acestui protocol, începe o eră nouă. Vom semna asemenea documente şi în alte judeţe ale ţării. Am simţit nevoia să vin în judeţul Hunedoara, pentru semnarea protocolului, ca să arăt că e vorba de o colaborare sănătoasă, să dau girul acestei construcţii. Trebuie să se termine ciclul satanist din ţară”. Liderul PRM a declarat la Deva că stânga trebuie să revină la putere cât mai curând.
Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a afirmat că bugetul întocmit de actuala coaliţie pentru anul viitor este unul clientelar şi al sărăciei. La rândul său, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a susţinut că „scopul protocolului dintre PSD şi PRM este unul singur: un trai mai bun pentru hunedoreni.
„Este un lucru bun ca stânga să se unească, este un început. Am colaborat şi până acum, dar de azi, există un protocol şi vom munci împreună”, a declarat Costel Avram, preşedintele PRM Hunedoara.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Daniel Ghiorghita spune:

  Vreti la ciolan si voi?

 2. tavi spune:

  Ce sa mai zic ???
  Decit ca au avut o mina buna!
  Mai ales ca au cules,
  Doar o mina de Ca…..at!!!

 3. Mare greseala cu VC Tudor spune:

  Trei, Doamne, si toti trei. Cine se aseamana cu Vadim Gura Spurcata, sa nu se mire daca o sa-si primeasca tona de laturi direct in fata.

 4. alt cetatean spune:

  PSD+PC+PRM SI ATI LUAT-O LA BUCI DE LA CAMPEANCA . HA HA HA DEMISIA

 5. ionut spune:

  De ce nu au venit din ,,greii”PSD-ului sa o sustina in campanie pe Liliana Tolas,la fel cum au facut marii lideri de la Bucuresti ca si in cazul PNL si chiar si PD-L ??Intreb si eu..Asta ma duce cu gandul la o logica simpla ca sau tras sforile la nivel central intre PSD SI PNL pt a castiga Mariana Campeanu .

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Final de tur în genunchi

FC Hunedoara a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon, scor 0-3, în partida disputată în deplasare în ultima...

Gura lumii

Tunete şi fulgere într-o zonă montană din judeţul nostru, după ce câteva sute de mii de lei alocate din buzunarele...

Statisticile „Ştiinţei“

Ovidiu Iepure, component al echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, a fost cel mai prolific jucător al echipei în anul 2010,...

Închide