Sport

Final de tur în genunchi

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon, scor 0-3, în partida disputată în deplasare în ultima etapă a anului cu ACS Recaş şi va ierna la cinci puncte distanţă de lidera Luceafărul Oradea.

Ghinion şi condiţii nefavorabile

Neînvinsă în primele 10 etape, FC Hunedoara a călcat strâmb pentru a doua oară în cele trei runde, de când la cârma echipei se află Ioan Petcu, numit în locul demisului Eusebiu Şuvagău. Alb-albaştrii au „înnegrit” eşecul (0-1) din partida cu lidera Luceafărul Oradea cu înfrângerea la scor de neprezentare, 0-3, din meciul cu ACŞ Recaş şi şi-au complicat situaţia în lupta pentru promovare. Dacă după eşecul de acum două etape cu lidera Luceafărul Oradea, Ioan Petcu a dat vina în mod întemeiat pe arbitri, acum, tehnicianul pune înfrângerea în cârca ghinionului şi a terenului greu. „Scorul nu reflectă realitatea din teren. A fost o suprafaţă de joc grea, care nu ne-a convenit. Am luat două goluri repede şi apoi a fost dificil să ne remontăm. Totuşi, am jucat un fotbal bun, dovadă că am avut un gol anulat pentru ofsaid şi multe alte ratări, chiar şi cu poarta goală”, a explicat Petcu.

Suporterii au văzut alt meci

Pătimaşii suporteri ai echipei hunedorene par să fi văzut însă alt meci decât antrenorul Ioan Petcu. „Singura ocazie a alb-albaştrilor a apărut în minutul 85. Edificator e şi faptul că FC Hunedoara nu a contat deloc în atac în prima repriză. Practic, tot gazdele au avut posesia şi au reuşit să ţină jocul în jumătatea noastră de teren, în timp ce echipa de sub furnale s-a comportat de parcă ar fi trecut pe la cramele din Recaş înainte de meci. Cel puţin ciudată, lipsa de reacţie a lui Nelu Petcu la apatia din teren a elevilor săi. Tehnicianul nu a schiţat nici un gest, deşi echipa era condusă, iar câţiva jucători persistau în greşeli personale. Şandor şi Zelencz, cei mai experimentaţi atacanţi ai Hunedoarei, au fost ţinuţi pe bancă”, se scrie pe site-ul fanilor www.corvinul 1921.ro

Se cere încă o demisie

Mai mult decât opiniile diferite faţă de meci, fanii cer demisia antrenorului hunedorean. „Oricât de mult aş dori să îţi iau apărarea, eşti vinovat, Neluţule, nu ai nici o scuză! Cu tot respectul pe care ţi-l port, te sfătuiesc să ne laşi şi să îţi dai demisia, acum, când nu e prea târziu, când mai avem vagi şanse de promovare”, se scrie pe site. Indiferent de reacţia lui Ioan Petcu la cererea fanilor, precizăm că meciul de la Recaş a fost precedat de alte două demisii în tabăra hunedoreană. Primul care s-a retras a fost Dan Bobouţanu, unul dintre întemeietorii echipei, care a renunţat la postul deţinut în Consiliul director al clubului. A doua demisie a fost cea a preşedintelui Gelu Simoc. Prin retragerea sa, Simoc a „soluţionat” solicitarea finanţatorului Cornel Ene, care ameninţase că îşi retrage sprijinul financiar, dacă Simoc nu renunţă la funcţie.

ACS Recaş – FC Hunedoara 3-0

Au marcat: Crişan (8), C. Ion (23), Sz. Szekely (74)

FC Hunedoara: Pascal – Oltean (Sabou ‘28), Hodor, Geacă, Costea – Păcurar, Ilaş, Todea (Stanciu ‘54), Trăşcan (Şandor ‘65) – Gideon (Doroi ‘46), R. Cristian (cpt.)

One thought on “Final de tur în genunchi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura