www.mesagerulhunedorean.ro

Personalul TESA de la Complexul Energetic Hunedoara intrã în „concediu de aşteptare”

05 MintiaPersonalul TESA din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) va intra în „concediu de aşteptare“ pentru o perioadă de 10 zile, începând cu data de 4 martie, a declarat, ieri, vicepreşedintele Sindicatului „Muntele“, reprezentativ la nivelul CEH, Cristian Iştoc.

„Am fost informat că există emisă o decizie a administraţiei prin care personalul TESA pleacă în concediu de aşteptare începând cu data de 4 martie“, a explicat liderul sindical.
Potrivit unor prime calcule ale sindicatului, de această formă de şomaj tehnic vor fi afectaţi circa 700 de salariaţi din cadrul structurilor TESA de la minele şi termocentralele care fac parte din complexul energetic hunedorean.
CEH a intrat în insolvenţă pe 7 ianuarie 2016, fiind înregistrat cu datorii de peste 1,2 miliarde lei. În cadrul companiei lucrează circa 6.300 de angajaţi la termocentralele Mintia şi Paroşeni, precum şi la minele de cărbune Lonea, Livezeni, Lupeni şi Vulcan din Valea Jiului.  (Sorin Blada, Agerpres)

4 comentarii la „Personalul TESA de la Complexul Energetic Hunedoara intrã în „concediu de aşteptare”

 • 1 martie 2016 la 21:52
  Permalink

  700 de angajati TESA? Probabil muncitorii sunt mai putini…Asa se explica de ce eficienta e la pamant si trebuie pus lacatul…

  Astept sa vad conducerea de partid a acestui ziar cat de repede o sa-mi stearga comentariul de pe site…

 • 2 martie 2016 la 0:16
  Permalink

  Bravo Jenica. Mare lucru a-i spus. De fapt doua. Felicitari. Sunt de acord cu tine.

 • 2 martie 2016 la 9:14
  Permalink

  Mare fraier chistoc,pai seful Lui nica a semnat protocolul cu trimiterea in co.de asteptare SI o da ca a fost I format. Mai documenteaza-Te nea chistoc.

 • 2 martie 2016 la 9:59
  Permalink

  Vor ramane maxim 2000 de mineri si 150 de tesa.

  Si astia pot sa ramana, pentru asigurarea calduricii boierilor de la Deva care nu sunt in stare sa-si monteze centrale termice de apartament.

  Doar lor si celor din Bucuresti „statul” trebuie sa le bage lemne-n foc.

  Curent, nu o sa mai faca, e ingrozitor pretul de cost. Daca-l fac, diferenta o sa o platim noi, toti cei care depindem de un fost sistem energetic, inca mult sub influenta politicului.

  Trist, foarte trist.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.