Permisul anulat nu l-a împiedicat să urce la volan

24 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul de 47 de ani, din comuna Toteşti, a fost oprit pentru control de poliţiştii rutieri din Haţeg, iar la verificarea documentelor s-a constatat că nu avea dreptul să mai conducă.
Individul a fost prins pe DJ 686B, în lo­ca­litatea Reea, şi pentru că a condus cu car­netul anulat, s-a ales cu dosar penal. Un alt bărbat de 38 de ani, din Petrila, este şi el cercetat penal pentru conducere fără permis după ce a urcat la volan şi a condus un auto­turism pe drumurile publice din Petrila. Poli­ţiştii hunedoreni au mai descoperit şi alţi doi şoferi care-şi conduceau autoturismele deşi consumaseră băuturi alcoolice. Astfel, un bărbat de 60 de ani, din Hunedoara, a fost prins ieri dimineaţă, în jurul orei 03.45, pe strada Victoriei din municipiu, iar la testare a ieşit o concentraţie de 0,69 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Al doilea şofer băut are 42 de ani, din oraşul Haţeg, şi conducea un auto­turism pe DJ 668, între localităţile Băţălar şi Bretea Română. În testării bărbatului, apa­ra­tul alcooltest a indicat o concentraţie de 0,­74 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Amân­doi sunt cercetaţi penal. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnaţi pentru trafic de droguri

Trei tineri au fost găsiţi vinovaţi pentru infracţiunile de oferire, vânzare, distribuire, livrare cu orice titlu, trimitere, transport, pro­curare, cumpărare,...

Mobilier stradal distrus de patru petrecăreţi

S-au cinstit pe banca din faţa blocului până târziu în noapte şi cum s-a lăsat frigul, s-au gândit că n-ar...

Amendă de 2.000 de lei pentru participarea la o cununie

Cel care a fost sancţionat pentru parti­ci­parea la petrecerea care a avut loc la un local din Sântuhalm, în urmă...

Închide