Sport

Performanţe, carnaval şi acţiuni caritabile la San Montan

04 x 2 carnavalul sportivilor de la san montanCiprian Marinuţ

Sportivii de la San Montan Petroşani au sărbătorit performanţele obţinute în anul 2015 cu un carnaval pe zăpadă în Munţii Parâng, dar şi cu câteva acţiuni caritabile ce i-au făcut fericiţi pe mulţi copii.

Bilanţ excelent, cadouri pentru copii
Asociaţia Sportivă „San Montan” Petroşani a avut un an 2015 foarte bun în ceea ce priveşte rezultatele sportive. Ca o răsplată pentru eforturile dintr-un an în care toţi au muncit pe brânci, iar rezultatele au fost la înălţime, sportivii de la San Montan au încheiat anul cu un carnaval pe zăpadă în Parâng. „A fost ceva unic, frumos pentru toţi cei care alcătuiesc Clubul San Montan şi pe această cale vreau să-i felicit şi să le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut la club”, a afirmat Erika Şanta. Bucuria performanţelor a fost împărţită şi cu cei mai nevoiaşi, întrucât sportivii de la San Montan au luat parte la acţiunea caritabilă „De Crăciun, fii mai bun”, în care „moşii” pe biciclete au împărţit cadouri copiilor săraci. „A fost o acţiune caritabilă pe care am organizat-o şi cu ajutorul unor oameni cu suflet, iar cadourile au fost achiziţionate atât din donaţiile lor, cât şi din contribuţiile clubului nostru. Am dus pachete la Casa de Copii „Sfânta Treime“ din Lupeni, la „Salvaţi copiii” din Petrila şi la Baru Mare, la „Casa Speranţei”. Au fost momente emoţionante pentru noi pe care le vom mai repeta”, a spus Erika Şanta, preşedintele clubului San Montan.

Cei mai cei
În competiţiile din anul 2015, la feminin, sportivele de la San Montan au cucerit multe medalii atât la nivel internaţional, cât şi naţional. Printre cele mai premiate au fost Daniela Vasiloancă, aceasta concurând la curse de cros si maraton şi Georgeta Manolache, specialistă în curse de ultra-maraton, probă la care a ocupat locul trei pe ţară în anul 2015. La masculin, s-au remarcat: Lucian Labă, alergător de cros şi semi-maraton; Ion Bârnea, la maraton şi triatlon; Andrei Mititelu, junior, marea revelaţie la montanbike şi triatlon; Andrei Santa, la cros şi semi-maraton; Tekar Tănase, Ioan Păduraru, Deneş Vass şi Adriana Tuduriu. „Pe toţi aceşti sportivi, de care sunt foarte mândră, i-am premiat pentru toate rezultatele din 2015. De altfel, a fost premiată întreaga echipă de la San Montan, inclusiv cei care stau în culise, întrucât şi ei sunt valoroşi deoarece ajută la marcarea traseului, spre exemplu”, a precizat Erika Şanta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura