Sport

Perfecţiune subminată de neatenţie

Ciprian Marinuţ

AS Electroconat, singura echipă cu victorii în toate meciurile disputate în cadrul Campionatului „RealSport” de fotbal amatori, riscă să piardă la masa verde jocul cu Autonet (8-2 pe teren), din cauza unei greşeli tehnice incredibile.
 

Cu capul sub tensiune
Lidera seriei I a celei mai populare competiţii de fotbal amatori din judeţ, AS Electroconat, a demonstrat, în etapa din week-end, că uneori fotbalul nu face casă bună cu rigoarea. Electricienii şi-au continuat parcursul fotbalistic perfect, câştigând cu 8-2 pe teren meciul cu Autonet, însă riscă să piardă punctele la masa verde. Motivul?  Delegatul echipei a uitat să-l treacă în raportul de joc pe sportivul Florin Beanga, nr. 21, care a evoluat în partida respectivă. Verdictul în acest caz va fi dat azi de Comisia de Disciplină a competiţiei.

 

Un loc în Superligă
Dacă AS Electroconat e „oaia neagră” a etapei, Quasar este formaţia care a oferit bucurie adversarilor, cu generozitatea lui Moş Nicolae. Anunţata retragere la finalul sezonului regulat a celor de la Quasar a dat speranţe mai multor echipe că ar putea prinde locul 11, care în noile circumstanţe, va asigura calificarea Superligă. În plus, Quasar a oferit şi golgheterul etapei, Marian Gavrilă fiind cel mai prolific marcator cu 11 reuşite în partida cu Sporting Deva, câştigată de echipa sa cu scorul de 18-5. Pe locul secund în topul marcatorilor acestei etape s-a situat Cristian Glodean, autor a şase goluri în meciul Avantaje II – AVS Deva, scor 10-1.

Adrenalină şi show
Echipele Pera BMW şi Liverpool au fost protagonistele celui mai frumos şi echilibrat meci al etapei. Ambele combatante au etalat un joc de calitate, iar soarta partidei a fost pe muchie de cuţit, până în ultimele secunde. Remus Marta (min. 1) a deschis scorul pentru cei de la Pera BMW chiar la prima fază a meciului. Liverpool a replicat prompt, dar Bodea (3), Hîrceagă (10), Toma (21 – bară) şi Sava (22) au ratat ocazii imense. Abia după pauză, Hîrceagă (28) a reuşit egalarea, după ce a speculat o gafă a adversarilor. Cravaşată de pe margine de liderul Ovidiu Ioiescu, Pera BMW a accelerat din nou, iar Tănasă (40) a readus avantajul pentru echipa sa, 2-1. Liverpool nu s-a împăcat cu eşecul şi şi-a reluat cursa după egalare. Golul izbăvitor care a consfinţit o remiză echitabilă, 2-2, a fost marcat cu călcâiul de Boroş (48) după un asediu prelungit la poarta bine apărată de Corcodel.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura