Sport

Perfecţiune la puterea a şaptea

11 handbal 594_oCiprian Marinuţ

Cetate Devatrans are punctaj perfect şi după al şaptelea meci susţinut în campionatul Diviziei A, seria B, întrucât s-a impus cu scorul de 39-27 (18-14) şi pe terenul echipei ACS Sepsi Sf. Gheorghe. Cu acest nou succes, gruparea patronată de Marian Muntean şi-a consolidat locul secund în clasament şi s-a apropiat la doar trei puncte de lidera, CSM Bistriţa, care are un meci în plus disputat.

Victorie fără emoţii
Cu un plus de experienţă dat de anii de participare în Liga Naţională şi cu superioritate valorică la nivelul lotului, Cetate Devatrans a condus în permanenţă şi a câştigat fără emoţii partida cu trupa din Sfântu Gheorghe. Chiar dacă la pauză diferenţa a fost de doar patru goluri, scor 18-14, trupa antrenată de Adrian Palko a jucat din ce în ce mai bine pe măsura trecerii timpului şi şi-a mărit constant avantajul pe parcursul reprizei secunde, impunându-se la final la o diferenţă de 12 goluri.
Următorul pas spre Liga Naţională pentru Cetate va fi sâmbătă, în runda următoare, acasă, la Haţeg, cu CSU Timişoara, o formaţie care nu ar trebui să-i pună probleme. Apoi, în data de 14 noiembrie, urmează „meciul meciurilor”, duelul din deplasare cu CSM Bistriţa. Suspectată de Marian Muntean de jocuri de culise, prin motivarea adversarelor echipei din Deva, CSM Bistriţa are şi ea un traseu perfect, cu opt victorii din opt partide. Ca o curiozitate, cele două echipe care s-au înscris cu pretenţii în lupta pentru promovarea în Liga Naţională au în acest moment aceeaşi diferenţă de golaveraj, plus 106. Cetate Devatrans are un meci mai puţin decât rivala sa, având de susţinut o restanţă cu Naţional Braşov, însă în ultima etapă a turului va sta.

One thought on “Perfecţiune la puterea a şaptea

  • Marian Nicolae ·
    Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura