Comunitate

Pentru prietenii chinezi

Parteneriatul dintre Biblioteca Jude­ţea­nă și chinezii din zonă este unul extrem de solid. Acum, când asiaticii au sărbătorit trecerea într-un Nou An, cei de la biblioteca judeţeană le-au urat să aibă un an rodnic.
„Prietenii noștri chinezi au pășit, în aceste zile într-un an nou, Anul Tigrului de Apă. Ca în fiecare an, suntem alături de ei, ne bucurăm pentru că, de aproape 10 ani, reușim să colaborăm într-un par­teneriat extrem de solid și ne bucurăm că am avut ocazia să cunoaștem îndea­proape minu­nata cultură și civilizaţie chineză, veche de mii de ani.
Pentru noul an, toate gândurile mele se îndreaptă spre colegii noștri chinezi, spre întregul popor chinez căruia îi doresc ca în anul ce vine să dea dovada calităţilor pe care Tigrul de Apă le întruchipează: putere, pasiu­ne, curaj, energie, mândrie, forţa de a perse­vera și de a face totul cu rigoare și talent. Să aveţi un an nou bun, rodnic, să vă bucuraţi de întâlnirea cu familia, cu cei dragi, să fiţi mereu așa cum v-am cunoscut: prietenoși, altruiști, iubitori de viaţă! Tigrul de Apă să vă fie de bun augur în fiecare zi, în fiecare ceas al noului an! La mulţi ani!”, a spus Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoa­ra-Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura