Pentru PNL duduie economia, pentru români dă rateuri!

Majorarea alocaţiilor pentru copii, a pensiilor şi a salariilor în educaţie este incertă şi Programul IMM Invest, care ar fi trebuit să sprijine antreprenorii, netezeşte drumul spre faliment. Drepturile tuturor românilor sunt îngrădite şi amenzile sunt instrumentul de bază al PNL de repornire a economiei.
Astfel, costurile pandemiei de coronavirus se vor reflecta tot mai tare în viaţa de zi cu zi şi vom ajunge la concluzia că pandemia este răul cel mai mic al acestor zile. În loc să protejeze economia românească şi sănătatea românilor, şi să vină cu măsuri concrete pentru acestea, Guvernul PNL acţionează în funcţie de propriile interese.
În criza COVID-19 avem o guvernare PNL incompetentă, interesată doar de bani şi putere. România este guvernată prin restricţii, amenzi şi promisiuni uitate, cu scopul precis de acaparare a întregii puteri, chiar dacă nivelul de trai al românilor scade şi economia se clatină.
După mai mulţi ani de creştere şi stabilitate economică sub guvernare PSD, liberalii au reuşit performanţa de a dubla deficitul bugetar şi de a creşte datoria externă a ţării. Supra-îndatorarea, neaplicarea de măsuri de sprijin pentru agenţii economici, lipsa măsurilor de protecţie pentru oamenii vulnerabili şi lipsa de reacţie promptă de susţinere a sectoarelor din economie îndreaptă România spre austeritate.
În timp ce alte state membre UE repornesc economia investind bani în firmele locale, reiau activităţile de turism intern, testează cetăţenii şi vin cu măsuri concrete pentru economie şi cetăţeni, PNL aflat acum la guvernare are alte priorităţi: angajările pe pile în instituţiile publice, exportul românilor la cules de sparanghel sau prin abatoarele germane, sau tunuri financiare prin firmele de casă.
În timp ce PNL pune povară peste povară pe umerii românilor şi asistă pasiv la prăbuşirea României, sute de mii de copii nu au acces la educaţie, creşterea pensiilor este văzută ca un drum spre iad, IMM-urile intră în faliment şi aproape un milion de oameni sunt în şomaj sau au rămas fără un loc de muncă.
Din păcate, pericolul pandemiei de coronavirus nu a trecut şi una din tulpinile acestui virus este PNL, aflat la guvernarea României.
România nu se poate întoarce la criza financiară din 2009, de aceea PSD a propus guvernului un pachet de 28 de măsuri de relansare economică, măsuri care ar trebui aplicate imediat. Acestea se referă la repornirea economiei, protejarea locurilor de muncă, protejarea puterii de cumpărare şi acordarea de stimuli economici.
Parlamentarii PSD ai judeţului Hunedoara, alături de toţi parlamentarii PSD şi cei ai partidelor din opoziţie, luptă cu toate forţele să diminueze efectele pandemiei şi ale guvernării PNL.
Noi nu vom uita niciodată de români, nu vom uita niciodată de România!
Ilie Toma, deputat PSD Hunedoara

One thought on “Pentru PNL duduie economia, pentru români dă rateuri!

  • 26 mai 2020 la 8:54
    Legătură permanentă

    urat ,prost,mincinos si fara bun simt…..Asa poate fi catalogata o creatura care face parte dintr-un partid care a nenorocit tara….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.