Întrebarea cu schepsis

Pensionarii deveni vor beneficia de cursuri gratuite de levitaţie

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Primăria municipiului Deva va aloca suma de 100.000 de lei din bugetul local pentru a organiza cursuri gratuite de levitaţie pentru pensionari. Vi se pare necesară o astfel de instruire, sau credeţi că este inutilă?

Marcel Onescu1. Marcel Onescu, 72 de ani, pensionar, Deva
Ce înseamnă levitaţie? Din câte ştiu, este vorba despre un corp care pluteşte în aer. Nu m-aş înscrie la cursurile acestea şi nu cred că sunt necesare (n.r. zâmbeşte). Şi aşa, suntem toţi în aer.

Aurelian Sarbu2. Aurelian Sârbu, 69 de ani, scriitor, Deva
Levitaţia este o stare de plutire a unui corp. Dacă aţi avea un sistem energetic puternic la picioare, aţi putea levita.

Roxana Popescu3. Roxana Popescu, 20 de ani, studentă, Deva
Din ce cunosc eu, din cultura mea generală, levitaţia este să poţi pluti deasupra pământului. Dacă lucrurile sunt într-adevăr aşa cum spuneţi, că primăria vrea să organizeze cursuri de levitaţie pentru pensionari, atunci vă spun că nu sunt utile. Mai bine le-ar da la fiecare câte cinci lei, s-ar bucura mai mult.

Elena Andras4. Elena Andraş, 33 de ani, casnică, Vulcan
Da, sunt de acord să se organizeze astfel de cursuri. Ar trebui să se organizeze pentru toate categoriile de vârstă. La noi la Vulcan s-au organizat de Ziua Copilului, zi în care au avut şi intrarea liberă la cinematograf.

Alexandru Rosu5. Alexandru Roşu, 60 de ani, casnic, Deva
Să organizeze primăria cursuri de levitaţie? E o întrebare cu schepsis? Nu sunt de acord, nici împotrivă cu aşa ceva. (n.r. zâmbeşte).

Explicaţie:
levitaţie = Ridicare corporală în aer sau ridicarea diverselor corpuri prin voinţă, fără mijloace mecanice, atribuită mai ales unor fiinţe mitice, sfinţi, asceţi, iluzionişti (conform DEX).

One thought on “Pensionarii deveni vor beneficia de cursuri gratuite de levitaţie

  • Initiativa e foarte buna dar combinata cu bai de namol. te inveti cu pamantul si apoi levitezi (sau invers)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.