Pensionar lăsat fără bani, în autogară

1 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Un gorjean a fost prădat de un hoţ, chiar în momentul în care aştepta, în autogară, un mijloc de transport care să-l ducă acasă. Pentru că a rămas fără bani, pensionarul a fost nevoit să ceară ajutor, ca să-şi poată procura un bilet  până la Târgu Jiu.

Hoţul a fost prins
Pensionarul se afla în sala de aşteptare a autogării, iar la un moment dat, un bărbat s-a apropiat şi s-a aşezat pe scaunul de lângă el. Deveanul, în vârstă de 47 de ani, a intrat în vorbă cu gorjeanul, întrebându-l dacă este singur, unde merge sau ce a făcut în Deva, încercând să-i câştige încrederea. Bătrânul s-a ridicat de pe scaun, vrând să iasă din sala de aşteptare, moment în care hoţul i-a băgat mâna în buzunar şi i-a furat toţi banii pe care îi avea la el, adică suma de 600 de lei. Pentru că hoţul a lucrat finuţ, pensionarul şi-a dat seama de ceea ce i s-a întâmplat, abia atunci când a trebuit să se urce în autobuz. Fără bani şi într-un oraş străin, omul a anunţat poliţia şi a reuşit să strângă bani pentru bilet de la câţiva binevoitori, care au auzit ce păţise. Având semnalmentele hoţului, oamenii legii au dat imediat de el, mai ales că este vorba despre un vechi „client” de-al lor. Aseară, magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Acţionează de obicei în autogări
Anul trecut, poliţiştii hunedoreni au început urmărirea penală împotriva a 50 de persoane, care au furat din buzunarele altora. Aproape toţi hoţii care acţionează în acest mod sunt autohtoni, fiind în evidenţele poliţiei judeţene, iar zonele în care aceştia „lucrează” sunt gările, magazinele sau staţiile de autobuz.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Devenii au reuşit o premieră mondială, la Geneva

Expoziţia „De la primele scrieri la multimedia”, concepută de Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) din Deva, împreună cu Institutul...

Liga minerilor, la un pas de administrare specialã

Caz unic în istoria sindicalismului. Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului este la un pas de declarare a insolvabilităţii. Datoriile acumulate...

Locurile de munca vacante 1 octombrie 2010 Petrosani

vânzător - 1; şofer automacaragiu - 1; redactor prezentator de televiziune - 1;  redactor - 2; psiholog - 1;  portar...

Închide