Actualitate

Pensionar bătut cu bestialitate pentru că ar fi condus prea încet

Un bărbat de 76 de ani a fost bătut cu bestialitate, deoarece a condus prea încet mașina. Totul s-a întâmplat în Peștișu Mare, localitate aparțină­toare de municipiul Hunedoara. Pen­sio­narul s-a ales, astfel, cu mai multe lovituri în față, iar mașina i-a fost van­dalizată. Agresorul s-a enervat pur și simplu că bărbatul conducea cu viteză mică, respectând însă regulile de cir­culație.

„M-a cutremurat ce s-a întâmplat”
„Socrul meu a fost bătut cu bes­tia­litate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut as­tăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te „răcori” puțin, mi se pare incalificabil. Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris Laura Borca, nora victimei pe pa­gina sa de Facebook. Agresorul a fost prins, el fiind reținut de către polițiști.

Transportat la spital
„În data de 21 martie 2023, în jurul orei 09:25, Poliția municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din cartierul Peștișu Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Poli­ţiştii rutieri care s-au deplasat la fața lo­cu­lui au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un auto­turism pe bulevardul Republicii, din mu­nicipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu vi­teză prea mică.
Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișu Mare, bărbatul a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a auto­turismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor. Victima a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Hunedoara pentru au­di­eri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul co­mi­terii infracţiunilor de loviri sau alte vio­lenţe şi distrugere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pre­ventiv, pentru 24 de ore”, a declarat co­mi­sarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura