Actualitate

Pensionar ademenit cu o partidă de sex și jefuit

Un recidivist dependent de etno­botanice și iubita lui, amatoare de droguri și ea, sunt acuzați că au tâlhărit mai multe persoane din municipiul Hunedoara, pentru a face rost de bani pentru droguri.
Bărbatul ieșise de câteva zile din pușcărie și și-a reluat activitatea infracțională în care a implicat-o și pe concubina sa. Pe una dintre vic­time, un pensionar din Hunedoara, cei doi l-au ademenit cu o partidă de amor. După ce a mers la pensionar acasă, femeia l-a furat.

I-a propus sex oral, dar l-au jefuit
Suspecta i-a spus recidivistului că știe un pensionar cu care a mai întreținut relații sexuale în schimbul unor sume de bani, așa că imediat și-au pus și acest plan în aplicare. „Inculpata a purtat timp de apro­ximativ două minute o convorbire telefonică cu persoana vătămată. În cadrul convorbirii inculpata i-a co­municat că are nevoie de suma de 50 de lei, fiind dispusă ca în schim­bul acesteia să întrețină raporturi sexuale orale. Persoana vătămată a fost de acord și i-a transmis in­cul­patei să vină la locuință. Pe timp de noapte, în intervalul orar 23:30-23:40, în timp ce persoana vătă­mată se afla la garsoniera fostei sale soții a auzit o bătaie în ușă și crezând că a venit inculpata, s-a ridicat din pat și s-a dus să des­chidă. În momentul în care a deschis ușa, în locuință au pătruns reci­di­vistul și prietena lui. Cei doi au sus­tras portofelul persoanei vătămate, în care se aflau cardul de sănătate, mai multe cupoane de pensie, o iconiță și suma de aproximativ 200 de lei, precum și două telefoane mobile”, se mai arată în dosar. Cei doi tineri au fost trimiși în judecată de procurori pentru furt calificat în formă continuată, dosarul fiind la Ju­decătoria Hunedoara. (M.Gânju).