Penitenciarul Deva angajează medici şi asistente

11 mai 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Încadrarea se face fără concurs pe o perioadă determinată de şase luni. Ar urma să fie angajaţi trei medici, dintre care un stomatolog. Totodată, sunt şi patru posturi de asistent medical.

Măsura decisă de Administraţia Naţională a Penitenciarelor a fost luată în vederea eficientizării acordării asistenţei medicale şi acoperirii cerinţelor apărute în contextul epidemiologic actual. În mai multe penitenciare din ţară au fost identificate unele posturi vacante.
”Prin respectarea prevederilor OMJ nr. 1560/C/2020 din 23 aprilie 2020 pentru stabilirea procedurii de angajare fără concurs în poliţia penitenciară, în temeiul art. 9 din anexa nr. 1 la Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României, sunt vizate a fi încadrate cu personal 48 de posturi de medic, 47 de posturi de asistent medical şi 20 de posturi de agent în sectorul operativ, pe durată determinată de 6 luni, astfel încât să se asigure îndeplinirea/continuitatea sarcinilor şi activităţilor în cadrul poliţiei penitenciare, în condiţii de siguranţă”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Edy spune:

    Tot pe pile sau pe spaga?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 11 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, luni, 11 mai, în judeţul Hunedoara 565 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Dosare penale pentru nereguli în trafic

Un şofer circula fără permis de conducere şi cu numere de înmatriculare false. S-a întâmplat în Ţara Haţegului, iar poliţiştii...

Urmărit internaţional, prins la Haţeg

Individul de 50 de ani, din Băniţa, era căutat de magistraţii din Italia, pe numele său fiind emis un mandat...

Închide