Comunitate

Penitenciarul Deva angajează medici şi asistente

Încadrarea se face fără concurs pe o perioadă determinată de şase luni. Ar urma să fie angajaţi trei medici, dintre care un stomatolog. Totodată, sunt şi patru posturi de asistent medical.

Măsura decisă de Administraţia Naţională a Penitenciarelor a fost luată în vederea eficientizării acordării asistenţei medicale şi acoperirii cerinţelor apărute în contextul epidemiologic actual. În mai multe penitenciare din ţară au fost identificate unele posturi vacante.
”Prin respectarea prevederilor OMJ nr. 1560/C/2020 din 23 aprilie 2020 pentru stabilirea procedurii de angajare fără concurs în poliţia penitenciară, în temeiul art. 9 din anexa nr. 1 la Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României, sunt vizate a fi încadrate cu personal 48 de posturi de medic, 47 de posturi de asistent medical şi 20 de posturi de agent în sectorul operativ, pe durată determinată de 6 luni, astfel încât să se asigure îndeplinirea/continuitatea sarcinilor şi activităţilor în cadrul poliţiei penitenciare, în condiţii de siguranţă”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. (M. Gânju)

One thought on “Penitenciarul Deva angajează medici şi asistente

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura