ActualitateEvenimentFlash

Penciuc, arestat pentru un jaf armat în Anglia

03 catalin penciucSorina Popa

Despre Cătălin Penciuc (foto), din grupul Litera, pentru care magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia au emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, se ştia că este plecat în Anglia.
Acum, s-a aflat, potrivit unor surse judiciare şi presei online din Marea Britanie, că el se află în puşcărie în Anglia, după ce în urmă cu aproximativ o lună, a fost autorul, împreună cu încă trei persoane, români şi englezi, a unui jaf armat la un pub. El şi complicii săi au fost prinşi şi băgaţi după gratii, urmând ca în 24 mai să apară în faţa unei instanţe din Londra.
De asemenea, Mihai Eminovici Ciobanu, unul dintre cei patru arestaţi în dosarul grupării infracţionale conduse de Cristian Litera, a lucrat la Allianz Ţiriac Deva, cu statut de colaborator. Surse din cadrul companiei de asigurări ne-au declarat că în 2008, Ciobanu i-a rezolvat un dosar de daună lui Litera, pentru un autoturism BMW 745, maşină care era înregistrată pe firma tatălui acestuia. La câteva luni după ce şi-a asigurat autoturismul, acesta s-a răsturnat. Litera a primit 30.000 de euro despăgubiri de la compania de asigurări pentru BMW, după accident.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura