Pedofilul purta masca tipului docil

Dana Istudor

Pedofilul de 28 de ani din Petroşani care a forţat patru băieţi cu vârste între 10 şi 16 ani, să întreţină relaţii sexuale, este descris de către cei care îl cunosc ca fiind un tip liniştit şi foarte sociabil.
Silviu Mihai, topograful acuzat de pedofilie şi deţinere de materiale pornografice cu minori, a fost angajat al unui ziar din Valea Jiului. Pasionat de informatică, pedofilul se ocupa de designul unui săptămânal care a apărut în toată Valea Jiului între 2005 şi 2006, iar foştii lui colegi în descriu pe tânăr ca un tip cu care era foarte greu să intri în conflict. „Ne înţelegeam foarte bine cu el. Era manierat, sociabil şi tot timpul dispus să comunice. Constat acum că-şi juca rolul foarte bine, un rol dintr-o piesă groaznică. La ziar nu a avut conflicte cu nimeni şi chiar socializa cu colegele, glumea uneori mai mult decât era cazul şi din cauza asta nimeni nu a bănuit că de fapt are înclinaţii spre pedofilie şi relaţii homosexuale”, îl descrie una din fostele colege de muncă ale pedofilului.

Iniţial, copilul a negat
Cei patru minori abuzaţi de către topograf sunt consiliaţi de către specialişti, pentru a trece peste traumă, iar părinţii acestora i-au dus la rude pentru a nu fi stigmatizaţi de către vecini. Mătuşa unuia dintre minori spune că a aflat de la mama copilului că minorul devenise foarte retras şi speriat şi a devenit suspicioasă abia după ce a aflat de cazul copiilor abuzaţi sexual de către pedofilul englez, Paul Richard Dorday. „După ce a auzit de copii din cartier care au ajuns pe mâna englezului arestat în urmă cu două luni, atunci a început să-l întrebe. La început, a negat, dar apoi a povestit cum a fost abuzat de către acest monstru”, spune femeia.

La cabană, la distracţie
Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţerii hunedoreni de la Crima Organizată, au reuşit să afle de la pedofil locurile unde-i ducea pe minori, pentru a abuza de ei. Acesta prefera locurile izolate din jurul Petroşaniului, cum ar fi o cabană turistică abandonată. Minorii erau duşi la cabana părăsită de la Brădeţ sau în zona de la intrarea în Defileul Jiului. Acolo, erau forţaţi să întreţină relaţii sexuale anale cu pedofilul, dar erau supuşi şi la perversiuni. Silviu Mihai se află în arestul IPJ Hunedoara, iar pe data de 29 decembrie va ajunge la Judecătoria Petroşani, pentru proces.

One thought on “Pedofilul purta masca tipului docil

 • 31 martie 2015 la 11:43
  Permalink

  dau si procurorul simona rusu si pe clovnul din dosar pe numele andrei cristian ce a aruncat termo pe gaze case si vile in aer .
  avand in vedre ca in 2010 monir ma injurat – de nu te omor eu pe tine !
  in 2008 eram urmarit penal de prourorul simona rusu ( era on ? ) si fiind singur la big berceni peste gard de cladirea big berceni seara pe o banca beeam bere , paznicul solid si inalt cu parul alb de la cladirea big bereni sa bagat sub un copac si intretinea sex anal cu un copil boschetar pe niste cartoane si dintr-o data fiind mai la distantzah – iaute-l pe ala il **** in *** . intr-o camasa albah dupa aceea sa intors pe scaun sa joace table sah ce jucau ei acolo
  intrah si monir iliutzah din blocul 31 de la parter paza deschidea usile pentru anumite persoane : sa se serveascah .
  in 2010 doua tiganci la impinge tava – mai tarziu o sa racesti la ouah .
  dau si un doctor de pe chi. generala un rezident noiembrie 2013 – un boschetar .
  anul 2009 gheghe marius nicolae altuia de la pazah – ne’a fane cheamah paza .
  farah sa ma facah sa rhad pentru anul 2008 . multi pe pedofilie .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.