Pediatria spitalului din Hunedoara, mobilată cu ajutorul Episcopiei

28 martie 2018 | 6 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

De curând, secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a fost reabilitată şi dotată cu mobilier modern, marca Ikea. Investiţia are la bază atât fonduri alocate de unitatea medicală, cât şi o donaţie primită de la Episcopia Devei şi Hunedoarei.

“De reabilitarea infrastructurii secţiei ne-am ocupat noi, demersul investiţional fiind realizat din bani din bugetul propriu, iar dotarea cu mobilier adecvat segmentului de vârstă căruia i se adresează această secţie a fost asigurată, sub formă de donaţie, de Episcopia Devei şi Hunedoarei. Am primit paturi, saltele, noptiere, canapele, dulapuri, măsuţe, biblioteci, toate în valoare de 150.000 de lei. Mobilierul este unul nou, de calitate superioară. Doresc ca pe această cale să le mulţumesc Bisericii Ortodoxe Române, Episcopiei Devei şi Hunedoarei şi în mod cu totul special Preasfinţitului Părinte Gurie – Episcopul Devei şi Hunedoarei, pentru atenţia acordată micuţilor care au nevoie de îngrijire medicală, oferind acest sprijin deosebit de important în sporirea condiţiilor de spitalizare. Trebuie spus că, din partea spitalului, meritul concretizării donaţiei îi revine medicului şef al secţiei Pediatrie, doamna doctor Nicoleta Terzea. Pe toţi cei amintiţi îi asigur de întreaga mea recunoştinţă şi preţuire“, a afirmat Radu Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. De precizat că secţia dispune de 19 saloane şi un total de 52 de paturi.

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Episcopia Devei a contribuit la dotarea secţiei de pediatrie a spitalului din Hunedoara - Basilica.ro | 4 aprilie 2018
 1. Vili Rupa spune:

  Frigidere și televizoare nu se aduc în saloanele de spital . Ce educație este asta , când privezi bolnavul de un drept personal ?

 2. ANDREI spune:

  da ma frigidere…. si plasme… ce ai in cap …acu ca a facut episcopia ceva… bagi si tu de vina…

 3. Vili Rupa spune:

  Erau paturi și dulapuri în spital , ai nevoie în salon de un iaurt la rece ,de o apă la rece , dacă vin prietenii și rudele la tine vin cu mâncare , trebuie să o pui la rece . De ce nu ai dreptul să te uiți la un televizor dacă ești internat în spital , de ce trebuie să fie un lux ,când plătești ziua de spitalizare 350 de lei pe zi , așa sau obișnuit cu plata de trei ori cât ai plăti o cameră la hotel ,mai trebuie și o schimbare după banii pe care-i dai pentru ziua de tratament în spital .

 4. Andrei spune:

  De acord cu Vili, la cat costa spitalizarea…in plus, cate paturi si dulapuri or cumparat de 150000 de lei? Un frigider nou e maxim 1000 de lei.

  Cand a nascut sotia(in Deva) spitalizarea a costat aproape 500Ron/zi, in conditiile in care nici macar nu avea dus in salon si cel disponibil la 4 saloane, era mai vechi decat spitalul.

 5. Alina spune:

  Felicitari!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Banii europeni ajung din nou la Orăştie

Municipalitatea din Orăştie va demara un nou proiect câştigat în urma accesării unei finanţări europene nerambursabile. Acesta are ca adresabilitate...

Ghidul solicitantului pentru aprobarea finanţărilor nerambursabile de la bugetul local

În şedinţa Consiliului Local din această lună a fost aprobat Ghidul solicitantului pentru aprobarea de finanţări nerambursabile din bugetul municipiului...

Containere noi, instalate în toate cartierele din Deva

Peste 1.000 de containere pentru colectarea selectivă a deşeurilor menajere vor fi instalate în cartierele din Deva, până la sfârşitul...

Închide