Pedeliştii hunedoreni îşi aleg conducerea

05 gligor pdl (29)Sorina Popa

Pedeliştii hunedoreni au organizat alegeri în aproape toate filialele de partid din judeţ. Liderul democrat-liberalilor din judeţ, Dorin Gligor (foto), susţine că în 1 martie vor fi alegeri pentru desemnarea conducerii judeţene a PDL.
„Va fi ales noul birou judeţean de conducere, format din 31 de membri, dintre care un preşedinte, doi primvicepreşedinţi şi 14 vicepreşedinţi. Eu mă simt obligat să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL”, a declarat Dorin Gligor.
Până în 1 martie, democrat-liberalii hunedoreni au de rezolvat mai multe probleme. În primul rând, la Petroşani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a demisionat din toate funcţiile de partid, asta, deşi fusese reales în funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în urmă cu câteva luni. Se pare însă că Ridzi este supărat pe PDL, după ce soţia sa, deputatul Monica Iacob Ridzi a fost condamnată la cinci ani de puşcărie. Surse din PNL spun că primarul Petroşaniului este deja cu un picior în acest partid, numai că nu poate să oficializeze relaţia, pentru că şi-ar pierde mandatul de primar. Ca Ridzi, mai sunt şi alţi primari care mai sunt doar pe hârtie în PDL, dar care nu mai mişcă un deget pentru această formaţiune politică. La Hunedoara, primarul Viorel Arion a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PDL. Dorin Gligor s-ar putea să aibă un contracandidat, în 1 martie, la şefia organizaţiei. Acesta ar fi Daniel Răducanu, primarul comunei Baru, susţin surse din partid.

One thought on “Pedeliştii hunedoreni îşi aleg conducerea

  • 18 februarie 2014 la 13:10
    Permalink

    Cel mai potrivit ca imagine ar fi Valerica Butulescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare