Pe podium la competiţii interjudeţene

12 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Tinerii atleţi legitimaţi la CSS Hunedoara au participat la finalul săptămânii trecute la două competiţii interjudeţene, totul fiind o utilă verificare a stadiului de pregătire îna­inte de sezonul în aer liber pe care îl pro­gra­mează Federaţia Română de Atletim(FRA).
În cadrul întrecerilor de la Memorialul Iosif Măzăran, desfăşurat sâmbătă 8 mai la Re­şiţa, Carla Vede s-a clasat pe locul II în proba de săritura în lungime, Laura Gidei pe locul III în proba de 800 m, Răzvan Toth a obţinut locul II la 800 m iar Mihai Nechita s-a clasat pe locul IV la săritura în lungime.
Duminică, la Memorialul atleţilor clujeni, com­petiţie organizată la Cluj Napoca, Ionuţ Huţanu a încheiat proba de 1.500 m pe locul I, Andrei Marc pe locul II la 100 m, Petrinia Pivniceru loc III la 100 m, iar Eduard Agri­goroaie locul VII la săritura în lungime.
Prezentă la aceste întreceri, multipla cam­pioană naţională de seniori, Claudia Maria Florea, a alergat în proba de 3.000 m, pe care a câştigat-o fără probleme cu timpul de timp 9.33.
Toţi atleţii hunedoreni sunt pregătiţi la CSS Hunedoara de prof. Florin Bucur Florin, prof. Ştefan Beregszazy şi prof. Andreea Tode­reanu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vom găzdui Campionatul European de Atletism Under 20 din 2023

Consiliul European Athletics (Asociaţia Europeană a Federaţiilor de Atletism), în­trunit la Lausanne, a acordat României cel de-al doilea campionat european...

Varna International Beach Soccer Cup 2021

Plaja Asparuhova din Varna, Bulgaria, va găzdui la acest final de săptămână o nouă ediţie (cea de a patra) a...

Antrenor brazilian pentru Autobergamo Deva

Aşa cum a anunţat recent conducerea formaţiei de fotbal în sală Autobergamo Deva a fost adus la timona echipei un...

Închide