Handbalistele de la Deva atacă turneul preliminar de promovare în Liga I

Finalul de săptămână va fi unul cu emoţii pentru handbalistele din Deva, deoarece echi­pa CSM Deva va participa la turneul preliminar de promovare în prima, cunoscută ca Liga Florilor.
Devencele se află printre favoritele tur­neului care se va desfăşura la Ploieşti şi, în urma tragerii la sorţi, are un program mai accesibil decât celelate formaţii calificate în această fază a turneului.
În prima etapă din acest turneu,vineri 14 mai se vor disputa jocurile:
Jocul 1 CSM CORONA BRAŞOV – CSU ORADEA – ora 10.00
Jocul 2 HCF PIATRA NEAMT – CSM ROMAN – ora 12.40
Jocul 3 CSM DEVA – CSU NEPTUN CONSTANTA – ora 15.20
Jocul 4 CSM TG. JIU – CSU ŞTIINŢA BUCURESTI – ora 17.40.

Sâmbătă se vor disputa partidele din etapa a doua a turneului preliminar în care hand­ba­listele de la SCM Deva pot întâlni, dacă câştigă jocul din prima etapă, echipa care va fi decla­rată câştigătoarea din jocul în care evoluează formaţiile din Piatra Neamţ şi Roman, ambele fost prim divizionare.

SÂMBĂTĂ, 15 MAI:
Jocul 5 Ora 10.00 Învinsă joc 1 – Învinsă joc 4
Jocul 6 Ora 12.40 Învinsă joc 2 – Învinsă joc 3
Jocul 7 Ora 15.20 Semifinala 1 -Câştigătoare joc 1 – Câştigătoare joc 4
Jocul 8 Ora 17.40 Semifinala 2- Câştigătoare joc 2 – Câştigătoare joc 3

DUMINICĂ, 16 MAI:
Ora 10.00 Meci loc 7-8 – Învinsă joc 5 – Învinsă joc 6
Ora 12.40 Meci loc 5-6 – Câştigătoare joc 5 – Câştigătoare joc 6
Ora 15.20 FINALA MICĂ – Învinsă joc 7 – Învinsă joc 8
Ora 17.40 FINALA MARE – Câştigătoare joc 7 – Câştigătoare joc 8

Turneul de la Ploieşti este foarte puternic, pentru că pe lângă cele două formaţii amin­tite, echipele din Moldova au mai activat în prima ligă de handbal feminin.
Marian Munteanu (foto), preşedintele CSM Deva, a declarat înainte de plecarea dele­ga­ţiei devene la Ploieşti: ”Ţinând cont de expe­ri­enţa pe care o am în activitatea handba­lis­tică, nu pot să spun că am emoţii. E adevărat, sunt cuprins şi eu de febra turneului aces­ta,deoarece trebuie să ne prezentăm foarte bine la primul joc pe care suntem obligaţi să îl câştigăm şi, apoi, şi pe cea de-a doua partidă, care va fi cu una dintre echipele din Moldova, probabil cea din Piatra Neamţ. Sunt jocuri eliminatorii, dacă pierzi nu mai poţi repara nimic şi am muncit degeaba.În cam­pionat mai faci reparaţii dar la acest turneu nu mai poţi. Eu vreau să le transmit jucă­toa­relor noastre cât de importante sunt aceste partide, că jucăm două finale adevărate şi ele trebuie să înţeleagă că e nevoie să arătăm ca o echipă puternică. Avem adversari redutabili dar noi contăm pe experienţa jucătoarelor din lot şi sper ca fetele noastre să se concentreze la maxim pentru primele jocuri din turneu”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare