Întrebarea cu schepsis

Pe blocurile turn vor fi instalaţi emisari puternici pentru semnal mai bun la telefonul mobil

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Municipalitatea a aprobat ca pe toate blocurile turn din Deva să se instaleze emisari puternici pentru recepţionarea mai bună a semnalului de telefonie mobilă. Pe de altă parte, dispozitivele respective emit unde electromagnetice dăunătoare populaţiei. Sunteţi de acord sau nu cu această iniţiativă?

Ion Ilie1. Ion Ilie, 58 ani, sudor, Deva
Nu prea sunt de acord, ar fi bine dacă ar găsi altă soluţie, nu să îi pună pe bloc. Nu mi se pare prea în regulă.

Ghe Vardea2. Gheorghe Vârdea, 62 ani, pensionar, Deva
Lăsaţi sănătatea, eu să nu aud ce vorbesc cu gagica la telefon??? Foarte bine fac că pun emisarii ăştia, nu am nimic împotrivă. Eu vreau să corespondez prin telefon cu cine vreau muşchii mei, îi bine să fie semnal bun.

Tuti3. Ţuţi, 64 ani, pensionară, Deva
Povestea asta o cunoaştem de mult, dar nu sunt de acord. Oricum, Deva îi ca o căldare unde se adună toate. Să îi pună undeva în afara oraşului, că au loc. Sunt total împotrivă, cum să îmi convină aşa ceva???

Denisa Mandrut4. Denisa Mândruţ, 15 ani, elevă, Hunedoara
Nu mi se pare OK, semnalul oricum îl prinzi şi acum. Decât să îmi facă rău, mai bine să nu pot vorbi la telefon.

Cristinel Ranescu5. Cristinel Ranescu, 27 ani, muncitor construcţii, Deva
Sănătatea este cea mai importantă şi dacă emisarii ăştia ne fac rău, nu sunt de acord. Prefer să vorbesc mai puţin la telefon, da să fiu sănătos.

Explicaţie:
emisar = 1. trimis al unei organizaţii politice sau al unui stat, cu o misiune (secretă); 2. apă care colectează apele murdare provenite de la întreprinderi, aşezări umane etc., vărsându-le apoi într-o apă mai mare; 3. curs de apă permanent care se scurge dintr-un lac; 4. persoană trimisă undeva cu o misiune oarecare (Conform DEX)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.