PDL-iștii sub acoperire atacă „la baionetă”!

 

psd-partidul-social-democrat-romania-sigla

De câteva zile, presa națională și locală geme de articole „incendiare”, de „dezvăluiri”, care atacă „la baionetă” candidații PSD. Dacă veți citi ziarele naționale și cele care apar prin județele țării, veți vedea că scenariul se repetă pretutindeni. Ca și cum brusc, un păpușar invizibil ar fi dat ordin tuturor celor care, cu condeiul, îi susțin pe „tehnocrații” lui Cioloș și pe „liberalii” conduși de Alina Gorghiu! În presa hunedoreană de pildă, liderii PSD Hunedoara, parlamentarii PSD, sunt terfeliți, la adăpostul unui anonimat conferit de statul de așa-numiți „jurnaliști independenți”. Toate articolele cu pricina sunt semnate scurt: Redacția! Nici un nume, nici o altă explicație!

Nu trebuie să fi foarte inteligent ca să știi că, atunci când se întâmplă așa ceva, e ceva necurat la mijloc. Și de fapt, ce înseamnă toate aceste atacuri la persoană, dezlănțuite tocmai acum, pe ultima sută de metri înaintea alegerilor?

Nu înseamnă nimic, decât disperare. PNL a înțeles că pierde alegerile, că oamenii au început să realizeze minciuna cu „tehnocrații” și că alegătorii nu mai pot fi prostiți cu minciuni. Și atunci, recurge la atacuri. Atacuri care nu sunt, în ultimă instanță, decât tot falsuri. Nistor, spaima liberalilor, e făcut vinovat pentru lucruri cu care el nu are nici în clin, nici în mânecă. Intotero, de asemenea. Dacă citiți cu atenție ce scrie tocmai presa care atacă azi PSD-ul, veți constata un lucru cât se poate de simplu: nici unul dintre parlamentarii PSD Hunedoara nu au avut firme care să lucreze cu statul. PNL-ul în schimb, are în fruntea listei o cucoană mai bogată decât toți parlamentarii județului la un loc, care a pus pe genunchi Primăria Hunedoara și care a făcut avere din contractele cu statul. Și este doar un caz. Să numai spunem că Hunedoara a fost pusă pe harta corupției tocmai de către liberali, timp de 12 ani, cât au condus ei județul. PNL-ul e plin de firme de casă care au stors județul timp de 12 ani! Dar toate astea, jurnaliștii care semnează „Redacția” uită să le consemneze!

În realitate, PNL pierde pe toată linia. Sunt aceeași oameni care au tăiat salariile și pensiile românilor pe vremea lui Băsescu. Sunt cei din eșalonul secund al PDL-ului lui Udrea, Boc, Videanu, Blaga, Băsescu, spălați prin unificarea cu liberalii. Sunt PDL-iștii sub acoperire care au distrus România și care acum încearcă doar să-și salveze privilegiile și puterea. (Dorin Avram)

(Comandat: PSD Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007)

40 de comentarii la „PDL-iștii sub acoperire atacă „la baionetă”!

 • 30 noiembrie 2016 la 9:45
  Permalink

  Pe 11 decembrie votam PSD!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:00
  Permalink

  Hienele PNL-iste incearca sa se salveze! Pe 11 Decembrie Romania va reinvia!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:02
  Permalink

  Succes PSD!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:09
  Permalink

  nu vom sta deoparte…vom merge la vot si vom alege partidul cu cele mai bune realizari pentru Romania…FORZA PSD.

 • 30 noiembrie 2016 la 10:10
  Permalink

  votam PSD

 • 30 noiembrie 2016 la 10:11
  Permalink

  pe data de 11 Decembrie se termina cu toata mafia din PNL lumea sa saturat de tradadori si traseisti,votam in nr cit mai mare PSD si vom invinge

 • 30 noiembrie 2016 la 10:15
  Permalink

  Caderea p(d)nl incepe maine la Bucuresti la manifestarile de ZIUA UNIRII,cand sasalaul o sa auda “multumirile”participantilor pt comportamentul feudal legat de invitatii la ceremonii.

 • 30 noiembrie 2016 la 10:23
  Permalink

  Votam PSD

 • 30 noiembrie 2016 la 10:31
  Permalink

  Cel mai aiurea atac al pnl-ului prin gura doamnei Gorghiu este atacul impotriva USL-ului si a lu Crin Antonescu. Mie mi-a placut tandemul Ponta – Crin Antonescu, erau tineri vroiau sa modernizeze un pic politica si partidele din tara noastra. Va dati seama, 70 % din voturi , o majoritate confortabila. Si au intervenit toti ceilalti in frunte cu PDL-ul si chiar a fost un atac la baioneta. Cand l-am auzit pe Molot cu”va curge sange” si a inceput atacul asupra PSD-ului m-am suparat ca domnul Nistor nu a reactionat mai barbateste. Sa-i respectam pe cei ce vor binele judetului si al Romaniei dar sa nu ii iertam pe tradatori, pe cei ce vor raul in tara.

 • 30 noiembrie 2016 la 10:40
  Permalink

  Pe data de 11 decembrie votăm PSD
  SUCCES PSD!!!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:48
  Permalink

  Pe 11 decembrie votãm PSD. MULT SUCCES!!!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:52
  Permalink

  Faci rau rau vezi, pe 11 Decembrie PSD 56%!VICTORIE PSD!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:52
  Permalink

  Dupa 11 decembrie pnl va primi lovitura finala. Rip pnl!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:53
  Permalink

  Cum nu pot prezenta un program de guvernare PNL-istii respectiv PDL-istii ,ce sa faca si ei….ataca!!!! Doar de asta sunt buni!!!!!

 • 30 noiembrie 2016 la 10:58
  Permalink

  Se pare ca încă nu ati învățat nimic :(, nici psd nici cnp 🙂 nu va salvează , toti trag pe ciolanul lor ,asa ca votați DEGEABA. Luati salamul sau 50 lei ,si mergeți acasă . Ca va așteaptă încă 4 ani grei :). NU mai votați oameni buni

 • 30 noiembrie 2016 la 11:08
  Permalink

  Pdl-ul e rusine si mai nouă a atras aceste consecințe si asupra Pnl-ului.Sunt doua partide pline de corupți și mincinoși.Noroc ca nu o să aibe mai mult de 25%

 • 30 noiembrie 2016 la 11:20
  Permalink

  Mark Twain a spus ca daca votul nostru ar putea schimba ceva probabil ca nu ne-ar mai lasa sa votam…

 • 30 noiembrie 2016 la 11:46
  Permalink

  Atacuri exista doar din partea celor slabi si cu timp liber . Cei puternici, muncesc si nu baga in seama criticile din spatele lor.

 • 30 noiembrie 2016 la 11:58
  Permalink

  La disperare nu au ce sa faca decat sa latre.Nu au facut nimic pentru tara. Rusine PNL!!!

 • 30 noiembrie 2016 la 11:58
  Permalink

  Indrasneste sa crezi in romania pe 11 decembrie votam PSD

 • 30 noiembrie 2016 la 12:00
  Permalink

  Cei mai credincioşi oameni sunt cei mai ispitiți, cei mai buni politicieni sunt atacați.Candidații PSD au fost mereu alături de cetățeni, la propriu, iar ceilalți doar la figurat.Alegătorii au învățat să discearnă.Succes PSD!

 • 30 noiembrie 2016 la 12:08
  Permalink

  E timpul sa ne trezim la realitate,e timpul romaniei celor multi celor care cred ca țara asta are viitor,e timpul sa actionam sa ne pese , nu lasati pe alti sa decida pentru voi

 • 30 noiembrie 2016 la 12:46
  Permalink

  Pe 11 decembrie votam PSD !!!

 • 30 noiembrie 2016 la 14:49
  Permalink

  Mai bine va uitati în curtea voastră Pnl-istilor și apoi arătați cu degetul spre PSD

 • 30 noiembrie 2016 la 16:34
  Permalink

  VICTORIE PSD! VOTEZ PSD!

 • 30 noiembrie 2016 la 19:48
  Permalink

  Eu votez PSD.

 • 1 decembrie 2016 la 13:05
  Permalink

  Citind toate comentariile de la acest articol și nu știu dacă sa rad sau sa plâng. Nu pot să-mi dau seama daca lumea e atât de îndoctrinata și nu vede prăpastia creata de PSD sau pur și simplu e o echipa de flăcăi care postează chestii de bine despre PSD. Toți comentează despre realizările mărețe făcute de PSD, dar nimeni nu vorbește despre situația României după ce a plecat PSD-ul. Ce reforme au dat, în ce stare era învățământul, în ce stare erau spitalele. Lumea nu mai poate fi prostita! PE 11 NU VOTEZ PSD!!!

 • 2 decembrie 2016 la 14:46
  Permalink

  Principalele măsuri ale Guvernului Ponta:
  Reîntregirea salariilor bugetarilor reduse în timpul crizei de guvernul Boc;
  Reluarea indexării pensiilor cu rata inflației;
  Creșterea în tranșe a salariilor personalului didactic, nedidactic și auxiliar din învățământ
  Majorarea salariilor personalului sanitar, inclusiv prin acordarea de prime medicilor stagiari;
  Reducerea TVA la pâine și la ulterior la toate aliemntele până la 9%;
  A redus CAS cu cinci puncte procentuale;
  A dublat alocațiile copiilor;
  A reluat angajările în sectorul bugetar, anulând interdicțiile introduse de Emil Boc.

  D-le Razvan
  Sunt profesor cu soț pensionar – familia mea a beneficiat de aceste măsuri ale guvernului PONTA.
  Nu știu în ce domeniu lucrezi dar trebuia să vezi fluturașul de salariu înainte și după măsurile guvernului PONTA.
  Recunosc faptul că mai aveam puțin și plecam din sistemul de învățamânt și din țară!!!
  Votez PSD și cred în România!

 • 2 decembrie 2016 la 15:38
  Permalink

  @ Carmen: PSD e ala care a promis sute de km de autostrada si nu a facut niciunul, PSD e ala care cica ii reprezinta pe cei saraci, dar e condus de o gramada de baroni locali extraordinar de bogati, PSD e ala care tine lumea in saracie pentru a le putea obtine votul pe o punga cu faina, PSD e ala care prefera sa dea ajutoare sociale, decat sa faca locuri de munca.

 • 2 decembrie 2016 la 19:20
  Permalink

  Ati ascultat inregistrarea audio de pe stiripesurse? Aia cu tractoristul de Nistor care aranjeaza alegerile?

 • 2 decembrie 2016 la 23:00
  Permalink

  Ce vizibili sunt pesedistii, ii recunosti dupa comentariile partinitoare dar fara niciun argument de partea lor. Cum poti ma sa sustii un politician care si-a luat licenta la 50 de ani, e in proces cu ANI pentru ca si-a angajat rudele la cabinetul parlamentar si a platit sa i se picteze mutra pe o biserica. Cum?!

 • 2 decembrie 2016 la 23:02
  Permalink

  Singura soluție ca PSD-ul sa câștige e sa apeleze la tertipuri din acestea. Spun ca sunt hăituiți, dar se vede din avion ca sunt necinstiți. Am citit mai devreme ca liderul ala Nistor a început sa vorbească cu preoții ca să voteze lumea PSD-ul. Foarte cinstit, nu?

 • 3 decembrie 2016 la 10:39
  Permalink

  Cum poti sa zici ca este doar o uneltire impotriva PSD? De mai multi ani, oamenii care gandesc cat de cat in tara asta au inteles ca acest partid este cancerul Romaniei si au renuntat de mult sa mai aiba incredere in reprezentantii lui.

 • 3 decembrie 2016 la 11:33
  Permalink

  Vai dar cat de atacati se simt pesedistii…”ii acuza tot poporul pe nedrept”! Pai normal ca va acuzam, si pe buna dreptate, ca ati reusit si distrugeti tara si sa furati tot din ea!

 • 3 decembrie 2016 la 12:14
  Permalink

  Pai ce scenarii poti sa faci cand vezi ca o tara intreaga te huiduie, te apostrofeaza sau te blameaza…? Incepi sa crezi ca iti vrea “inamicul” raul si ca iti baga bete in roate. Halal partid PSD-u’ asta!

 • 3 decembrie 2016 la 13:33
  Permalink

  De cateva zile presa nationala geme de cat de mare gunoi esti tu tractorist de frunte!
  Agramat, nesimtit si fara bun simt.

  Ia ascultati mai lingailor pe cine pupati voi in dos….

  Gasiti pe youtube si pe stiri pe surse.

  stiripesurse. ro/inregistrare-audio-exploziva-lider-psd-sus-ine-ca-a-negociat-voturile-cu-un-inalt-prelat-al-bor_1166696.html

 • 3 decembrie 2016 la 15:12
  Permalink

  Se aude din ce in ce mai puternic un zvon ce are putere de certitudine. Inregistrarea cu dvs care circula pe toate canalele media si online a fost facuta de cineva fidel lui Resmerita. Acesta s-a pronuntat in mai multe randuri in cercurile lui de fideli ca: ” Dupa alegeri urmeaza sa fiu numarul unu in judet”. Va vrea functia din PSD si a afirmat ca “M-am saturat de asta”. Sunteti un om inteligent si daca va aduceti aminte cine a fost acolo o sa va dati seama imediat cine a facut si livrat inregistrarea cu dvs.

 • 3 decembrie 2016 la 19:53
  Permalink

  Numarati articolele pro PSD si postarile pro PSD, si apoi recititi titlul !!!
  Ei, ce spuneti, nu-i asa ca “cineva oprima PSD”!!!
  Rezultatul.
  O sa iasa in 11.12.2016 PSD.
  Va fi apoi Raiul de pe lume in Romania.
  Numai investitii, numai educatie, numai sanatate, numai confort, numai credinta.
  Certitudine amara. Romania repeta piesa “Idiotii” cu inversunare idioata.
  Succesuri . (in traducere rabdare, bulearca si mahoarca)

 • 5 decembrie 2016 la 1:14
  Permalink

  Au iesit postacii psd-isti sa spuna ca voteaza, stim domnilor cine voteaza cu psd, nu e nevoie sa va afirmati pe aici, oricum in general cu psd-ul voteaza cei care nu mai pot vorbi, ma refer la decedati, cat despre saracutii politicieni corupti din psd, care sunt atacati pe internet, nu va este rusine? Mai nou sa spui adevarul inseamna sa ataci, voi sunteti cei care imprastiati ura, care ne injurati, care furati, care isi bat joc de legile tarii, nu presa independenta!

 • 5 decembrie 2016 la 2:17
  Permalink

  Ne-am saturat de atitudinea asta de victima pe care tot o aratati! Nu ati facut nimic pentru noi atatia ani! tot ce a crescut e averea voastra! Asta a fost prioritatea numarul 1 pentru voi!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Laurenţiu Nistor: Programul PSD prevede investiţii de 90 miliarde euro până în 2020

 Dezvoltarea economiei româneşti se poate realiza doar în baza unui proiect realist, iar în acest sens Partidul Social Democrat are

Controale ale pompierilor la pensiuni şi hoteluri din judeţ

Înainte de minivacanţa de 1 Decembrie, inspectorii de la ISU Hunedoara au efectuat o serie de controale la pensiunile şi

Probă nelegală folosită de procurorii DNA în dosarul lui Robert Dan & compania

Tribunalul Hunedoara a constatat că în dosarul în care fostul viceprimar al Hunedoarei, Robert Dan (foto) şi alte trei persoane...

Închide