Laurenţiu Nistor: Programul PSD prevede investiţii de 90 miliarde euro până în 2020

30 noiembrie 2016 | 38 Comentarii | Publicat in: Electorale

05-nistor-laurentiu Dezvoltarea economiei româneşti se poate realiza doar în baza unui proiect realist, iar în acest sens Partidul Social Democrat are în vedere derularea unor investiţii totale în sumă de 90 de miliarde de euro, în perioada 2017-2020.

Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat că principalele surse de venituri pentru investiţii vor fi fondurile europene, investiţiile din bugetul consolidat al statului şi Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Acesta din urmă este un concept economic ce este utilizat şi în alte state europene ca motor de creştere, iar rezultatele sunt foarte bune, a apreciat candidatul PSD la Camera Deputaţilor.

Dezvoltăm judeţul Hunedoara

          „Acest fond este foarte util pentru judeţul Hunedoara pentru că va contribui la dezvoltarea economică a mai multor zone defavorizate. Din păcate, Guvernul Cioloş, susţinut de PNL, a uitat de judeţul Hunedoara şi de faptul că avem nevoie de minerit, de energie, de agricultură, de o dezvoltare a mediului de afaceri. Pentru noi este important că Programul PSD prevede că Fondul va investi în dezvoltarea unor obiective economice din zonele defavorizate, în funcţie de specificul acestora. Investiţiile vor viza însă şi sectorul de sănătate, autostrăzile, căile ferate de mare viteză şi sectorul energetic”, a explicat Laurenţiu Nistor.

Preşedintele PSD Hunedoara a precizat că instituirea Fondului Suveran de Dezvoltare Economică nu va duce la creşterea taxelor pentru companii, scopul său fiind acela de a ajuta mediul de afaceri.

Creştere economică sănătoasă

     El a arătat că PSD urmăreşte o remodelare a conceptului de creştere economică, astfel încât structura de acum, bazată 80% pe consum şi 20% pe investiţii, să fie construită durabil şi să includă 50% consum şi 50% investiţii.Referindu-se la proiectele de investiţii preconizate pentru perioada 2017-2020, Laurenţiu Nistor a menţionat că Programul PSD are în atenţie mai multe obiective, între care se numără infrastructura de transport. Între proiectele vizate se numără finalizarea Coridorului de transport european Nădlac-Constanţa, care trece şi prin Deva, finalizarea autostrăzii Transilvania,  dar şi o autostradă care să traverseze Carpaţii de la Vest la Est: Târgu Mureş – Iaşi. La capitolul infrastructură feroviară, între obiectivele PSD se află coridorul pan-european IV, precum şi parţial o autostradă feroviară Bucureşti – Iaşi – frontieră.

Oamenii merită un trai mai bun

     „Cred că judeţul Hunedoara are nevoie de un program coerent de dezvoltare, iar PSD a elaborat deja acest proiect. De fapt, PSD este singurul partid din România care se prezintă în faţa alegătorilor cu propuneri concrete ce vizează dezvoltarea economică a ţării, demonstrând astfel seriozitatea cu care privim o viitoare guvernare. Trebuie să credem că România merită mai mult!”, a spus Laurenţiu Nistor, candidatul PSD la Camera Deputaţilor. (Biroul de presă)

(Comandat: PSD Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007)

Comentarii (38)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Andrei spune:

  Indiferent ce ar spune unii Nistor este un om care se implica.

 2. Marcela spune:

  Felicitari. Se realizeaza ce nu s-a realizat in 12 ani!

 3. Marius spune:

  Succes PSD!

 4. Claudia spune:

  Felicitari si mult succes! Votam PSD!!!

 5. STEFAN spune:

  In orice caz,PSD este un partid care si-a onorat promisiunile.
  succes.

 6. Cosmin spune:

  Felicitari domnule Laurentiu Nistor!
  SUCCES PSD !!

 7. valentin spune:

  SUCCES !!! Victorie PSD

 8. Boby spune:

  Felicitari!Tara si judetul are nevoie de o schimbare!!

 9. Oana spune:

  PSD este singurul partid care vine în fața alegătorlor cu un program de guvernare, singurul care a şi demonstrat că vrea binele țării noastre.Îndrăzneşte să crezi în România! 11 Decembrie PSD!

 10. costel spune:

  In sfarsit cineva face ceva si pentru judetul nostru

 11. Andreea spune:

  Mult succes!!!

 12. Cristian spune:

  Succes!!!

 13. Stetco Monica spune:

  Domnule Nistor, mult succes.Avem nevoie de oameni ca dumneavoastra, oameni care sa dea o fata noua județului nostru !

 14. Loredana spune:

  România are nevoie de oameni capabili, iar PSD-ul a dovedit că are un program de guvernare sustenabil si si-a tinut intotdeauna promisiunile. Avem nevoie de schimbare la 11 decembrie, votati PSD

 15. Graziela Achim spune:

  Este absolut necesar pentru județul nostru si pentru întreaga tară să avem oamenii implicați în rezolvarea problemelor cu adevărat importante pentru oameni. Suntem încrezători în această reușită si în faptul că tara noastră isi poate recăpăta respectul.Suntem cu totii alături de dumneavoastră! Haideți cu totii să susținem echipa PSD să fie o reușită pentru întreaga tară asa cum este pentru județul nostru!!! BAFTA!

 16. Mihaela spune:

  Mult succes !!!!!

 17. Jinariu Nicoleta spune:

  Mult succes în tot ce v-ati propus,domnule Nistor! Pe 11 decembrie votam PSD!

 18. CIFRELE ADEVARATE spune:

  Vă prezentăm sondajul ținut secret de PSD/Dragnea pentru a nu-și demobiliza activiștii. Cifrele sunt calde (i-au fost prezentate lui Dragnea acum o zi și ceva) și par cele bătute-n cuie pentru 11 decembrie!

  Prezență la vot: 7.600.000-7.800.000

  Intenții de vot:

  PSD 34-35%

  PNL 28-29%

  USR 16-18%

  ALDE 6-7%

  UDMR 6%

  PMP 4-5%

 19. Guzman spune:

  PSD este singurul partid din Romania care a scos si scoate tara din rahatul facut de altii !!!

 20. Silvia spune:

  Succes!!!

 21. Nicu spune:

  Ati șters comentul , numai minciuni Spune-ți oamenilor , ardăvar Focu sa va ardă ,numai minciuni , ****** rasa-n gura

 22. Marius spune:

  Minciuni peste minciuni! Sa ne explice domnul Nistor cum se va dezvolta Hunedoara, având în vedere ca el nu poate trimite niște hârtii la timp pentru a accesa niște fonduri. Ne-am saturat de minciunile lui!!!

 23. Marcus spune:

  Propaganda PSD-ului lovește din nou! Sa ii explice cineva ca ne-am saturat de aceleași minciuni an de an. De fiecare data am auzit aceiași placa, dar nu a făcut nimic!

 24. Razvan spune:

  Deja mi mi se pare penibil ce declara Nistor asta. Cum poți sa vorbești despre dezvoltare, când tu nu ai făcut nimic atâția ani pentru Hunedoara. Las-o jos mister, ca a început sa măcăne!

 25. Andrei Danilet spune:

  Nistor nu cumva e ala cercetat de ANI pentru conflict de interese, pentru ca si-a angajat rudele la cabinetul parlamentar? Demagogia e in floare la PSD…

 26. Haha spune:

  Ati sters rapid comentariul care face trimitere la stiripesurse unde apare inregistrarea audio a tractoristului de Nistor care aranjeaza alegerile cu mitropolitul.

  Sunteti jenanti menajerilor!

 27. Andrei Danilet spune:

  Programul PSD contine aceleasi minciuni de 26 de ani incontinuu. Va mai crede cineva? De cate ori ati fost la putere, nu ati stiut decat sa falimentati sisteme, iar cele care au ramas in picioare le-ati corupt pana la ce mai mic detaliu.

 28. Cristi spune:

  Nistor încearcă și el sa câștige electoratul doar cu promisiuni nerealiste! Pe 11 o sa ocolesc cu brio PSD-ul de pe liste!

 29. ma-rta spune:

  mars ma, ati fost la guvernare intre 2012-2015 si Deva nu a primit nimic !

  baaaa nimic n-ati facut, un spital, o scoala, un drum nimic. cum mortii ma-tii sa zici ca acum faci. cu cine vorbesti tu ma handicapatule fgm

 30. vladimir penescu spune:

  Incredibil tupeul acestor oameni…dupa un calcul simplu, ne dam seama ca pentru a obtine 90 MILIARDE EURO va trebui sa “strangem cureaua” la nivel national si cu siguranta daca se va intampla asta banii obtinuti nu vor ajunge nicidecum in finantarea asa-zisului proiect, ci doar in conturile pesedistilor.

 31. neagu octav spune:

  Iar vine ametitu’ asta cu fantasmagoriile lui? Habar nu are ce inseamna investitii, program national sau un proiect la nivel de stat. Cred ca nici nu constientizeaza despre ce sume vorbeste…lasati-l sa latre la luna!

 32. stamate alexandra spune:

  Domnul din imaginea de mai sus fabuleaza in fata alegatorilor si vine cu proiecte in care se vehiculeaza cifre de 90 MILIARDE DE EURO in conditiile in care a reusit sa isi ia o amarata de licenta la varsta de 50 de ani??? Ar fi bine macar sa stie sa numere pana la 90…

 33. Liniste? spune:

  Mai ce liniste s-a facut printre lingaii de PSD-isti de cand l-au inregistrat pe tractoristul de Nistor cum negocia voturi la PSD cu Mitropolitul Ardealului Laurentiu Streza.

  Ia ascultati mai lingailor pe cine pupati voi in dos….

  Gasiti pe youtube si pe stiri pe surse.

  stiripesurse. ro/inregistrare-audio-exploziva-lider-psd-sus-ine-ca-a-negociat-voturile-cu-un-inalt-prelat-al-bor_1166696.html

 34. Sebastian spune:

  Dau pesedistii astia in cifre cu bani de zici ca sunt la pacanele. Cat de lipsit de inteligenta sa fii ca votant ca sa crezi aberatia asta cu 90 de miliarde in 3 ani. Si cea cu consumul scazut de la 80% la 50%. Pesedistii sunt cei care incarca in perioadele lor de guvernare bugetul de stat cu cheltuieli aberante si angajeaza oameni fara nicio noima si acum vor sa credem ca i-a lovit vreo revelatie. Incredibil!!!

 35. Florentina spune:

  Doamne de utopii spune omul asta. Acum daca pesedistii sunt la fel de creduli ca si votantii lor va dati seama ce calcule isi fac. Daca fura 15% din 90 de miliarde rezulta ca si-au propus ca in urmatorul mandat sa plece acasa cu vreo 13-14 miliarde de euro. Cred ca mai degraba in nota asta trebuie inteles mesajul.

 36. PSD si inocenta politica spune:

  Rezultat negru.
  O sa iasa in 11.12.2016 PSD.
  Va fi apoi Raiul de pe lume in Romania.
  Numai investitii, numai educatie, numai sanatate, numai confort, numai credinta.

  Certitudine amara. Romania repeta piesa “Idiotii” cu inversunare idioata.

  Succesuri . (in traducere rabdare, bulearca si mahoarca)

 37. Madalina spune:

  Laurenţiu Nistor: Programul PSD prevede investiţii de 90 miliarde euro până în 2020 in buzunarele noastre, ale famililor noastre si ale partidului nostru. Asa ar trebui sa sune corect titlul acesta.

 38. george spune:

  Pe bune? Investitii? Unde? La voi in buzunare? Ne-am saturat de minciunile voastre si mai ales ne-am saturat de voi!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Controale ale pompierilor la pensiuni şi hoteluri din judeţ

Înainte de minivacanţa de 1 Decembrie, inspectorii de la ISU Hunedoara au efectuat o serie de controale la pensiunile şi...

Probă nelegală folosită de procurorii DNA în dosarul lui Robert Dan & compania

Tribunalul Hunedoara a constatat că în dosarul în care fostul viceprimar al Hunedoarei, Robert Dan (foto) şi alte trei persoane...

Pensionară din Romos, escrocată de 4.000 de lei

O femeie de 86 de ani, din comuna Romos, a fost escrocată de suma de 4.000 de lei, prin metoda...

Închide