Politica si administratie

PDL Hunedoara, condusã de un fost liberal?

Nicolle Ebner

Se pare că încercarea de a fi numit deputatul Ioan Timiş (foto) în funcţia de preşedinte interimar al PDL Hunedoara a eşuat, ieri, Tiberiu Iacob Ridzi rămânând, deocamdată, pe postul de conducător al democrat-liberalilor din judeţ.

Comisie de analiză a rezultatelor obţinute la alegeri
„În momentul acesta nu am preferinţe, însă noua conducere interimară a filialei judeţene PDL Hunedoara va fi cunoscută peste două-trei săptămâni”, afirmă deputatul PDL Ioan Timiş. În consecinţă, alegerile în cadrul organizaţiilor comunale, orăşeneşti, municipale, ale PDL şi al conducerii judeţene, care trebuiau să înceapă ieri, după cum a anunţat deputatul Viorel Arion într-o conferinţă de presă, s-au amânat până după numirea noii conduceri interimare a filialei judeţene PDL Hunedoara, în locul echipei conduse de Tiberiu Iacob Ridzi. „O delegaţie a PDL, ce va fi stabilită zilele acestea, sau lunea viitoare, se va deplasa în teritoriu, pentru a analiza situaţia din filiala judeţeană PDL Hunedoarea. Comisia de analiză va veni şi cu propuneri pentru ocuparea posturilor de interimat, respectiv preşedinte, vicepreşedinţi, care să se ocupe de organizarea alegerilor. Într-o asemenea formulă de preşedinte interimar, aş putea fi trimis şi eu sau altcineva. În momentul acesta nu am preferinţe”, a declarat Ioan Timiş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Concurenţă mare pentru şefia organizaţiei judeţene
Surse din cadrul partidului aflat la putere susţin că se anunţă o concurenţă acerbă pentru şefia formaţiunii politice, printre candidaţi numărându-se Cristian Vladu – fost prefect, deputatul Iosif Blaga – fost primar al Orăştiei, deputatul Viorel Arion. Unele facţiuni din partid i-au făcut propuneri până şi subprefectului Dorin Gligor, angajându-se că-l vor susţine, pentru a deveni preşedintele organizaţiei judeţene a partidului. Nici Tiberiu Ridzi nu se va da bătut cu una cu două. Oricum, conform noilor prevederi ale statutului, abia după rezolvarea interimatului se va declanşa procedura de alegeri interne în cadrul filialei judeţene PDL Hunedoara.
Tiberiu Iacob Ridzi nu a putut fi contactat telefonic, pentru a-şi exprima punctul de vedere, fiind alături de Monica, soţia sa, care trebuie să nască, spun surse din partid.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura