Politica si administratie

Oancea a demisionat din functia de presedinte al PNL Deva

Nicolle Ebner

În urma înlocuirii din funcţia de viceprimar al municipiului Deva, Florin Oancea (foto) a demisionat, ieri, din postul de lider al filialei municipale Deva a PNL.

Tiberiu Balint, noul şef al liberalilor deveni
Conform statutului, preşedintele interimar al organizaţiei municipale PNL Deva a devenit consilierul judeţean Tiberiu Balint, vicepreşedintele cu cele mai multe voturi obţinute cu ocazia alegerilor pentru conducerea organizaţiei municipale. „În acest caz, competenţele au revenit Biroului Permanent Teritorial (judeţean), singurul care poate lua decizii. În ceea ce priveşte schimbarea unui viceprimar PNL cu un altul de la PDL, considerăm că este un caz important şi tocmai de aceea, «Cazul Deva» va fi discutat săptămâna viitoare, marţi, când voi convoca Biroul Permanent Teritorial într-o şedinţă extraordinară”, a declarat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Crin Antonescu, informat despre „Cazul Deva”
Prezent ieri la Biroul Permanent Naţional (BPN) al PNL, de la Bucureşti, Mircea Ioan Moloţ spune că a adus în atenţia preşedintelui Crin Antonescu, „Cazul Deva”. „L-am informat pe preşedintele Antonescu despre faptul că, pe lângă parlamentarii care pleacă din partid, PNL a mai pierdut şi un post de viceprimar, la Deva, făcut cadou celor de la putere. L-am informat eu, deoarece «cazul Oancea» nu s-a discutat în BPN, deşi, mi se părea normal ca Mircia Muntean să fi anunţat personal schimbările făcute la Deva. Cât despre informaţiile vehiculate de Mircia Muntean, potrivit cărora ar fi avut mandat, din partea BPN, sau ale lui Crin Antonescu, să negocieze cu PDL, acestea nu se confirmă”, a mai declarat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara.
Primarul Devei, Mircia Muntean, a declarat, referitor la demisia lui Oancea din funcţia de preşedinte al PNL Deva, că „gestul acesta trebuia să-l facă mai demult. Încă o dată s-a dovedit că eu am dreptate şi nu alţii”.

3 comentarii la „Oancea a demisionat din functia de presedinte al PNL Deva

  • Pacat ca nu mai are putere sa lupte cu IDIOTUL (MIRCIA MUNTEANU)

  • Mircia Muntean solicita BPN al PNL excluderea lui Florin Oancea din partid pe motiv ca ar fi votat alaturi de PDL in sedintele Consiliului Local.

    Mircia Muntean demite un primar PNL si voteaza alegerea unui viceprimar din partea PDL.

    Oare Mircia Muntean intelege ce se intimpla?

    Redactia, nu am mai auzit nimic referitor la cine plateste curentul consumat din banii publici de panourile publicitare ale domnului Marcel Morar.

  • Fiti convinsi ca are suficienta putere Florin Oancea sa distruga musuroiul de cartite din primaria Deva si pe lipitorile abonate la banul public al devenilor , apropiate primarului penal M.Muntean .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura