Patru traficanţi de droguri, condamnaţi definitiv. Unul afară şi trei la închisoare

Natalia Bumbac03 traficanti droguri Florin Josan Ilie Rusu (9)

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au pronunţat ieri sentinţa definitivă într-un dosar în care patru tineri hunedoreni au fost judecaţi pentru trafic de droguri. Este vorba de Florin Josan, Nicolae Ilie-Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba, trimişi în judecată anul trecut, fiind condamnaţi la ani grei de puşcărie de Tribunalul Hunedoara.
Dintre toţi patru, doar Răzvan Ludovic Kuţaba a fost absolvit de pedeapsă în urma judecării apelului. Instanţa l-a condamnat la trei ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de patru ani. Răzvan Ludovic Kuţaba a mai fost obligat de magistraţi să respecte anumite reguli şi să presteze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii în cadrul Consiliului Local Deva – Serviciul public de întreţinere şi gospodărire municipală.
În schimb, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins apelurile formulate de Florin Josan, Nicolae Ilie-Rusu şi Karlos Alexanderr Kanyadi, menţinând dispoziţiile sentinţei date de Tribunalul Hunedoara. Dintre toţi, Ilie Rusu va avea de ispăşit pedeapsa cea mai grea, acesta fiind condamnat la patru ani închisoare cu executare. Karlos Alexanderr Kanyadi, a fost condamnat la trei ani, iar Florin Josan la trei ani şi trei luni de închisoare, ambii cu executare.
Reamintim că Florin Josan, Ilie Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba, toţi din Deva, au fost prinşi, în luna mai, în urma unei acţiuni a procurorilor şi ofiţerilor DIICOT – Serviciul Teritorial Hunedoara, că vindeau droguri în municipiul Deva, unul dintre punctele de desfacere fiind clubul administrat de unul dintre inculpaţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare