Patru maşini tamponate din neatenţia unei şoferiţe

7 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un accident rutier în care au fost implicate patru maşini s-a produs ieri pe Bulevardul 22 Decembrie din municipiul Deva. În urma carambolului un bărbat de 51 de ani a ajuns la spital, iar cele patru maşini au fost mai mult sau mai puţin avariate. Potrivit poliţiei, evenimentul rutier a fost provocat de o şo­feriţă de 44 de ani, din municipiul Deva,care nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic, lovind un autoturism care circula în faţa sa.
„Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată prin SNUAU 112, că pe Bulevardul 22 De­cem­brie, din municipiul Deva, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii ajunşi la fata locului au stabilit că o femeie în vârstă de 44 de ani, din municipiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul său pe banda a doua a bu­le­vardului, nu a păstrat o distanta suficientă de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Deva, pe care i-a tamponat, proiectân­du-l în alte două autoturisme. În urma aces­tui eveniment rutier, bărbatul de 51 de ani a fost rănit, el fiind transportat la spital în ve­derea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au intocmit dosar de cer­ce­tare penală pentru infractiunea de vătămare corporală din culpa”, a informat Carla Strujan, purtător de cuvânt la IPJ Hunedoara. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sancţiuni date de poliţişti pentru nepurtarea măştii

Ca în fiecare zi în care au loc asemenea acţiuni, şi miercuri au fost acordate zeci de sancţiuni pentru abateri...

Bătut pentru un mesaj postat pe Facebook

Cearta din mediul on-line a dus la bătaie în toată regula. Cel deranjat de postările vic­timei şi-a făcut dreptate cu...

Şi-a schingiuit bunica, pentru a-i lua averea, până a omorât-o!

Un bărbat din Petroşani, Ion Brat, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat la şapte ani de puşcărie...

Închide