Actualitate

Patru hunedoreni reţinuţi şi două autoturisme confiscate, într-un dosar cu prejudiciu de 1,8 milioane de lei

Poliţiştii au reţinut patru hunedoreni şi au confiscat două autoturisme, în ur­ma percheziţiilor efectuate marţi în pa­tru judeţe, într-un dosar cu pre­ju­di­ciu de 1,8 milioane de lei, a anunţat Ins­pectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.
„În urma celor 6 percheziţii domi­ci­li­a­re efectuate, la data de 13 iunie a.c., de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în judeţele Hunedoara, Bihor, Caraş Severin şi Gorj, au fost ridicate mai multe mijloace de probă şi indis­po­ni­bilizate două autoturisme. Urmare a acţiunilor întreprinse de către poliţiştii de investigaţii criminale, la data de 13 iunie a.c., a fost luată măsura reţinerii a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 52 de ani, toţi domiciliaţi în judeţul Hunedoara”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.
Potrivit sursei citate, IPJ Sibiu l-a sesizat ieri, pe judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Avrig, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura